luni, 17 mai 2010

INFO. Incertitudine înainte de turneul semifinal

Federaţia Română de Baschet va anunţa, cel mai târziu miercuri, gruparea care va găzdui primul turneu de sală al seriei 2B din cadrul turneului semifinal al Campionatului Naţional feminin Under 16, grupa valorică B. Întrecerea este programată să se desfăşoare în perioada 21-23 mai. Echipele din seria 2B sunt Baschet Club Star, CS Dan Dacian Bucureşti, CSS Botoşani şi BC Bball Sfântu Gheorghe, în timp ce CSS Sibiu, Gravity Târgu Mureş, LPS Alba Iulia şi LAPI Dej au fost repartizate în seria 1B.

Echipa BC Bball Sfântu Gheorghe a anunţat, luni, Federaţia Română de Baschet, că nu va mai participa în cadrul Campionatului Naţional feminin Under 16, astfel că, în seria echipei Baschet Club Star trei formaţii se vor lupta pentru primele două locuri care asigură calificarea în ultimul act al competiţiei rezervată junioarelor doi, grupa valorică B. În cazul în care CSS Botoşani nu va obţine organizarea primului turneu semifinal, atunci sunt mari şanse ca CS Dan Dacian să aducă primele trei meciuri în Bucureşti, la finele acestei săptămâni.

Istoric În actualul sezon competiţional, Baschet Club Star nu a fost învinsă nici de CSS Botoşani şi nici de CS Dan Dacian, în cadrul Campionatului Naţiomal feminin Under 16.

Până luni seară, nici CSS Botoşani nu a confirmat o posibilă continuare a întrecerii. În condiţiile în care formaţia antrenată de Vasile Bordeianu nu va putea participa la turneul semifinal al seriei 2B, grupa valorică B, atunci echipele Baschet Club Star şi CS Dan Dacian ar obţine calificarea directă pentru ultimul act al Campionatului Naţional feminin Under 16 şi se vor lupta pentru locurile 9-16 în România. Obiectivul jucătoarelor alb-roşii rămâne clasarea în primele 12 cluburi din ţară la Under 16.

Echipa Baschet Club Star a obţinut dreptul de organizare pentru cel de-al doilea turneu semifinal din cadrul seriei 2B a Campionatului Naţional feminin Under 16, grupa valorică B. Întrecerea se va disputa în intervalul 4-6 iunie, în Capitală, la sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii 103, doar dacă primul turneu se va desfăşura. În cazul în care aceste etape nu se dispută, atunci competiţia programată la începutul lunii iunie nu va mai avea loc.

Federaţia Română de Baschet a anunţat, miercuri seară, pe site-ul oficial, componenţa seriilor pentru turneul semifinal, grupa valorică B, din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 16. Detalii aici...

Niciun comentariu: