miercuri, 19 mai 2010

UNDER 16. Ambele turnee se joacă în Capitală

Echipa Baschet Club Star va evolua, sâmbătă, contra echipei CSS Botoşani în primul meci din cadrul turneului semifinal al Campionatului Naţional feminin Under 16, seria 2B, grupa valorică B. Duminică, jucătoarele alb-roşii vor întâlni formaţia CS Dan Dacian. Cele două partide se vor desfăşura în Capitală deoarece CS Dan Dacian a obţinut, vineri seară, din partea forului de specialitate, organizarea întrecerii din perioada 21-23 mai.

Cel de-al doilea turneu semifinal din cadrul seriei 2B a fost atribuit echipei Baschet Club Star, desfăşurarea acestuia urmând să aibă loc în intervalul 4-6 iunie. Grupa este alcătuită din patru formaţii, alături de jucătoarele alb-roşii evoluând CS Dan Dacian, CSS Botoşani şi BC Bball Sfântu Gheorghe. Primele două clasate obţin dreptul de a participa la ultimul act al Campionatului Naţional feminin Under 16. Gruparea din Covansa a anunţat că nu se va prezenta la competiţia din Capitală, astfel că la turneu vor participa doar trei cluburi.

Prezenţă Până luni seară, echipa CSS Botoşani nu a confirmat o posibilă continuare a întrecerii, în timp ce BC Bball Sfântu Gheorghe a anunţat că nu se va prezenta la turneul semifinal.

Prima partidă a jucătoarelor alb-roşii se va disputa sâmbătă, de la ora 11.30, în sala de educaţie fizică a Şcolii 103, atunci când Baschet Club Star va întâlni pe CSS Botoşani. Vineri seară, de la ora 19.30, se vor întâlni, în sala Şcolii 128, formaţiile CS Dan Dacian şi CSS Botoşani, în aceeaşi arenă urmând să aibă loc, duminică, de la ora 13.30, întâlnirea dintre Baschet Club Star şi CS Dan Dacian. Punctajele obţinute în acest turneu se vor cumula cu cele din întrecerea de la începutul lunii iunie, iar primele două clasate se vor lupta, în continuare, pentru locurile 9-16.

Echipa Baschet Club Star ar putea să nu beneficieze de aportul Ioanei Miroiu la acest turneu, căpitanul alb-roşiilor având probleme de sănătate. Există posibilitatea ca jucătoarea să fie prezentă pe teren, însă o decizie finală se va lua abia vineri. În rest, toate sportivele sunt apte de joc, lotul urmând să fie compus din Mihaela Dragomir (foto), Denisa Fitero, Mihaela Nemil, Simona Rădanţu, Alexandra Anghel şi Diana Robu. Nicoleta Constantinescu, Miruna Lală şi Ioana Murea nu au drept de joc în cadrul Campionatului Naţional feminin Under 16 din cauza normelor de control.

Pentru a vedea componenţa seriilor semifinale ale Campionatului Naţional feminin Under 16, grupele valorice A şi B, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: