duminică, 1 ianuarie 2012

SONDAJ. Echipa anului 2011: Under 10 masculin

În urma unui sondaj desfăşurat pe site-ul oficial al Baschet Club Star în luna decembrie, cititorii au ales, în urma voturilor exprimate de-a lungul a mai bine de 21 de zile, ca "Echipa Anului 2011" să fie desemnată grupa sub zece ani masculin a alb-roşiilor, formaţie care a adunat şapte victorii din tot atâtea posibile în actuala ediţie a Campionatului Municipal din Capitală. Pe locurile doi şi trei s-au clasat fetele de la Under 18 şi de la Under 12.

VEDEŢI AICI REZULTATUL FINAL AL SONDAJULUI

Cu un total de 63 de voturi din 109 postate pe baschetstar.blogspot.com, echipa masculină sub zece ani a Baschet Club Star a obţinut un procent de 57 de unităţi într-o ierarhie a celor mai bune formaţii ale alb-roşiilor în 2011. Băieţii pregătiţi de Valentin Bâlă au şapte victorii în 2011, la prima lor participare oficială în cadrul Campionatului Municipal masculin, şi conduc în clasamentul grupei B de calificare, asigurându-şi, matematic, prezenţa în faza superioară a competiţiei rezervată sportivilor născuţi în anii 2002-2003. Eduard Harabagiu, Răzvan Minculescu, Khalid Latif, Andrei Pandele, Cristian Cristinici, Cristian Ungureanu, Adrian Cheeană, Rareş Dascălu, Georgian Harnagea, Alexandru Ionescu, Florin Spirache şi David Iancu au contribuit la această performanţă a celui mai mic lot din cadrul Baschet Club Star.

Debut În primul meci disputat în cadrul Campionatului Municipal masculin sub zece ani, echipa Baschet Club Star a învins, la o diferenţă de 25 de puncte, formaţia Vilis, într-o partidă ce a avut loc în noiembrie 2011, în sala Şcolii 103.

Sezonul a început excelent pentru alb-roşii cu două partide perfecte câştigate în faţa formaţiilor ACS Champions şi 4Sports, însă Comisia Municipală de Antrenori din Bucureşti a decis anularea primelor rezultate din preliminarii şi refacerea seriilor de calificare, astfel că cele patru puncte, din tot atâtea posibile, acumulate de Eduard Harabagiu & Co nu au mai contat. În grupa B a Campionatului Municipal, sportivii alb-roşii au debutat cu un succes fără probleme, cu Vilis, iar seria meciurilor fără eşec a continuat cu formaţiile Comets, Baller, Cernat BC şi Laguna, la ultimele două întâlniri adversarii neprezentându-se la jocurile oficiale din etapele respective. În aceste condiţii, la finalul turului, Baschet Club Star este lider în serie cu zece puncte din tot atâtea posibile şi aşteaptă să-şi afle, chiar dacă mai are de evoluat în retur, adversarele din faza semifinală.

Sondajul de pe site-ul echipei Baschet Club Star a adus pe locul al doilea lotul de Under 18 feminin al alb-roşiilor, care a terminat 2011 cu trei victorii din patru. Grupa pregătită de Valerian Netolitzchi a primit 17 voturi din 109, acumulând 15 procente în acest clasament. Deşi au câştigat 12 partide din tot atâtea disputate, fetele de la Under 12 s-au clasat abia pe treapta a treia a podiumului, cu 12% din postările exprimate pe pagina de web a grupării din Capitală, adică 14 voturi primite din partea celor care au postat. Ierarhia a mai fost completată de Under 13 feminin şi Under 17 feminin, ambele teamuri având asigurate prezenţe la turneele semifinale ale Campionatelor Naţionale la categoriile respectivă de vârstă. Este pentru prima oară în istoria clubului când formaţia din Capitală are mai mult de două echipe înscrise în competiţii oficiale, atât la feminin cât şi la masculin.

Detalii despre meciurile disputate de echipa sub zece ani a Baschet Club Star puteţi citi aici...

Niciun comentariu: