sâmbătă, 31 decembrie 2011

REVELION. La mulţi ani tuturor pentru 2012!

După un an foarte greu, cu multe meciuri, a venit vremea ca toţi sportivii legitimaţi la echipa Baschet Club Star, fete sau băieţi, să lase în urmă 2011 şi să se gândească la viitor. 2012 ar putea aduce un sezon excelent pentru alb-roşii, după ce grupa Under 13 feminin şi-a asigurat prezenţa în turneul semifinal al Campionatului Naţional la această categorie de vârstă, iar lotul Under 10 masculin a ajuns, alături de jucătoarele de la Under 12, în penultimul act pe Bucureşti.

Ultima zi din 2011 a adus, aşa cum a fost de aşteptat, un meci de verificare între formaţiile feminine şi masculine a Baschet Club Star, categoria de vârstă sub 13 ani. Fără trei componente de bază, fetele pregătite de Valentin Bâlă şi-au adjudecat partida cu un categoric 82-33 şi au încheiat anul cu o victorie. Roxana Agachi a fost de neoprit în spaţiul de trei secunde, Ruxandra şi Roxana Mihai, Georgiana Ifrim şi Ana Florea şi-au impus jocul în timp ce Cristina Grigore, Lavinia Dinu şi Bianca Ferăstrău au completat recitalul alb-roşiilor. Revelionul va aduce o pauză de 24 de ore, urmând ca, începând cu 2 ianuarie 2012, să se reia stagiul de pregătire atât la junioare I cât şi în ceea ce le priveşte pe sportivele născute în anii 1999-2000 şi chiar şi mai mici dar şi la băieţi, conform programului.

Relaxare Pe 28 decembrie a avut loc, într-un cadrul festiv, la Club Indie, în Capitală, petrecerea de sfârşit de an a echipei Baschet Club Star, eveniment la care au participat toţi sportivii, atât fete cât şi băieţi.

După ce anul trecut actuala echipă de junioare a Baschet Club Star s-a aflat în cantonament, la Târgu Mureş, de data aceasta Revelionul le va prinde pe fetele pregătite de Valerian Netolitzchi alături de cei dragi. Ioana Miroiu & Co vor începe antrenamentele pe 2 ianuarie 2012, de la ora 16.00, în sala Şcolii 103. Diana Robu nu va fi alături de colegele sale în această perioadă deoarece pivotul alb-roşiilor va participa la un trial al lotului naţional Under 18 feminin. Selecţionata tricoloră va avea de susţinut, în perioada 7-9 ianuarie, câteva meciuri de verificare, în deplasare, cu reprezentativa similară a Serbiei. Lotul Under 17 al Baschet Club Star va merge pe 4-6 ianuarie la Bacău, pentru partidele din cadrul Campionatului Naţional.

Trăgând linie, la final de an, fetele de la Under 12 au un bilanţ superb în acest sezon, 12 meciuri câştigate din tot atâtea disputate în Bucureşti, în timp ce lotul Under 13 feminin este cu un pas în turneul semifinal din cadrul Campionatului Naţional. Junioarele I au trecut de prima fază a competiţiei interne, în timp ce băieţii de la Under 10 sunt neînvinşi în actuala ediţie. Conducerea și jucătoarele echipei Baschet Club Star urează, prin intermediul site-ului, tuturor iubitorilor sportului cu mingea la coș fericire, sănătate, un an nou cu cât mai multe împliniri, zâmbete și bucurii alături de cei dragi, realizarea a tot ceea ce v-ați propus pe toate planurile și îndeplinirea dorințelor. La mulți ani, 2011!

Alexandra Moanţă a fost prima jucătoare transferată în acest an la echipa Baschet Club Star. Detalii aici...

Niciun comentariu: