sâmbătă, 26 noiembrie 2011

LIDER. Baschet Club Star a învins pe Comets

Cu o etapă înainte de finalul turului grupei B de calificare a Campionatului Municipal masculin sub zece ani, echipa Baschet Club Star a rămas neînvinsă într-o serie din care mai fac parte formaţiile Baller, Comets, Laguna, Vilis şi Cernat BC. Ultimul succes al alb-roşiilor a fost înregistrat sâmbătă seară, atunci când băieţii pregătiţi de Valentin Bâlă s-au impus, acasă, cu scorul de 39-21 în faţa sportivilor de la Comets. După patru runde, Baschet Club Star are maximum de puncte, opt, şi este lider în clasament.

Eduard Harabagiu a făcut un meci perfect şi a marcat 12 puncte pentru echipa Baschet Club Star, la care a mai adăugat trei pase decisive şi patru intercepţii. Răzvan Minculescu şi-a făcut datoria sub panouri, înscriind alte zece puncte pentru alb-roşii, în timp ce Florin Spirache şi Khalid Latif şi-au împărţit, în mod egal, un număr de 12 puncte din spaţiul de trei secunde. Georgian Harnagea, cu alte trei puncte, şi Andrei Pandele, cu un coş din acţiune, au încheiat lista marcatorilor echipei Baschet Club Star în meciul cu formaţia Comets. Eduard Harabagiu şi Răzvan Minculescu au totalizat împreună cu un punct mai mult decât au reuşit toţi sportivii grupării adverse, în timp ce Florin Spirache a fost lider la recuperări. Alexandru Ionescu nu a prins, din păcate, o zi fastă, însă Georgian Harnagea l-a înlocuit cu succes în această întâlnire din etapa a cincea.

Statistică Echipa Baschet Club Star a învins, etapa precedentă, scor 18-14, pe formaţia Baller, într-un meci foarte disputat care a avut loc pe terenul celei de-a doua grupări. Jucătorii alb-roşii au rămas fără înfrângere şi după acea întâlnire.

Formaţia de bază a echipei Baschet Club Star a intrat foarte bine în meci şi a condus, după prima perioadă, la o diferenţă de 11 puncte, scor 17-6. Titularii gazdelor au marcat 27 din cele 39 de puncte din partida cu Comets, alte 12 puncte venind de pe bancă. La pauza mare, tabela a indicat 21-8 pentru alb-roşii, ecart care s-a menţinut constant şi în partea a doua a întâlnirii de sâmbătă. Eduard Harabagiu (foto, la minge) a avut de luat o revanşă înaintea acestei partide şi a arătat că este un jucător de bază în orice grupare. Florin Spirache a înscris în propriul coş dintr-o neatenţie, însă tot el s-a revanşat la faza imediat următoare, atunci când a finalizat o acţiune personală din propria jumătate. Baschet Club Star a acumulat opt puncte din tot atâtea posibile în grupa B de calificare din cadrul Campionatului Municipal masculin sub zece ani şi mai are de disputat un singur joc până la finalul primei părţi a actualei stagiuni, cel cu Cernat BC.

Într-o altă partidă care a avut loc tot sâmbătă seară, însă în cadrul categoriei sub 12 ani masculin, echipa Baschet Club Star a câştigat meciul cu formaţia Dan Dacian, scor 37-11. Antonio Tote a fost principalul realizator al învingătorilor, marcând un total de 12 puncte, în timp ce Ştefan Dima a fost lider la intercepţii, opt la număr. Bogdan Bănăţeanu şi Alin Maziliu şi-au trecut în cont câte şase puncte fiecare, în timp ce Eduard Dincescu şi Emi Bratu au avut o prestaţia foarte bună în spaţiul de trei secunde, primul dintre ei impresionând în mod plăcut. Adversarii au prezentat la acest joc un lot de perspectivă, din care au lipsit trei piese de bază. Jucătorii alb-roşii au fost conduşi doar la început, scor 4-2, după care au revenit şi graţie unui sfert secund perfect s-au distanţat, până la pauza mare. De şi remarcat evoluţia foarte bună a lui Teo Sava, cel care a coordonat perfect acţiunile alb-roşiilor în această întâlnire de minibaschet.

În cadrul Campionatului Municipal masculin sub zece ani echipa Baschet Club Star a mai trecut de formaţiile Laguna şi Vilis. Detalii aici...

Niciun comentariu: