duminică, 13 noiembrie 2011

MUNICIPAL. Două victorii de vis cu Olimpia

Echipele Baschet Club Star au evoluat, duminică, în deplasare, în faţa formaţiilor Olimpia Bucureşti, atât la categoria sub 12 ani cât şi la junioare trei, într-un cuplaj care a contat pentru Campionatul Municipal. În prima întâlnire jucătoarele alb-roşii au câştigat cu 36-32, după ce au fost conduse, cu zece minute înainte de final, cu 15 puncte, în timp ce şi la Under 14 fetele pregătite de Valentin Bâlă s-au impus cu 46-35 şi au rămas pe primul loc în clasament, fără eşec după cinci partide.

Ruxandra Mihai a înscris în ultima secundă a meciului dintre Baschet Club Star şi Olimpia A şi a stabilit învingătoarea derby-ului din grupa C preliminară a Campionatului Municipal feminin sub 12 ani. Jucătoarele alb-roşii s-au impus, duminică, în deplasare, cu scorul de 36-32 după ce, cu zece minute înainte de final, formaţia adversă a avut un avantaj de 15 puncte, tabela indicând 28-13 pentru gazde. Din acel moment, fetele pregătite de Valentin Bâlă au evoluat perfect şi au reuşit un parţial de 23-2 în mai aproximativ zece minute. Ioana Săndulescu a egalat la 32 cu 45 de secunde înainte de final, apoi Roxana Mihai (foto, la minge) şi-a adus colegele în avantaj printr-o finalizare pe doi paşi. Tabela a fost închisă de Ruxandra Mihai cu un coş din spaţiul de trei secunde, după o pasă a Liviei Mariea. Echipa Baschet Club Star Şcoala 119 a rămas lider în serie cu patru puncte din tot atâtea posibile, după disputarea primelor două etape.


Statistică
În acest sezon, în cadrul meciurilor care au avut loc în Campionatul Municipal feminin, echipele Baschet Club Star şi Olimpia Bucureşti s-au întâlnit de trei ori. Într-o partidă anterioară, jucătoarele alb-roşii au câştigat cu 32-25.

Roxana Mihai a marcat 15 puncte iar Ruxandra Mihai a adăugat alte 14 în meciul pe care echipa Baschet Club Star Şcoala 119 l-a câştigat, duminică, în deplasare, scor 46-35, în faţa formaţiei Olimpia Bucureşti. Partida a contat pentru etapa a cincea a Campionatului Municipal feminin sub 14 ani, acolo unde jucătoarele alb-roşii nu au cunoscut înfrângerea, adunând zece puncte din tot atâtea posibile în clasament. Întâlnirea a debutat cu un prim sfert adjudecat, la limită, 11-10, de oaspete, însă amfitrioanele au întors scorul la pauza mare, trecând în avantaj cu 25-18. După reluare, fetele pregătite de Valentin Bâlă nu au mai cedat iniţiativa şi, pe fondul unei defensive mult mai atente, Baschet Club Star Şcoala 119 a triumfat la un ecart de 11 puncte. Roxana Agachi a realizat şase puncte şi zece recuperări, iar Ana Florea, încă nerefăcută, a mai adus alte şapte puncte.

La categoria sub 12 ani, în cadrul Campionatului Municipal feminin, echipa Baschet Club Star Şcoala 119 face parte din grupa preliminară C, alături de alte patru formaţii, acestea fiind Dinamo CSS 6 C, Dan Dacian A, Clubul Sportiv Şcolar 4 şi Olimpia A, toate din Bucureşti. Jucătoarele alb-roşii mai au de disputat alte două meciuri până la finalul turului, urmând să mai întâlnească pe Dinamo CSS 6 C şi pe Dan Dacian A. În competiţia junioarelor trei, fetele pregătite de Valentin Bâlă au câştigat toate cele cinci meciuri pe care le-au disputat până acum, în rundele următoare fiind programate două meciuri foarte dificile, cu Olimpia B şi cu ACS Champions. După turneul mai puţin reuşit de la Braşov, unde au evoluat la Campionatul Naţional feminin Under 13, toate componentele Baschet Club Star au arătat că pot trece destul de repede peste momentele mai dificile din carieră.


În prima etapă din cadrul grupei C de calificare a Campionatului Municipal feminin sub 12 ani, echipa Baschet Club Star a învins formaţia CSS 4. Detalii aici..

Niciun comentariu: