marți, 17 mai 2011

UNDER 12. Star organizează un turneu inedit

Pentru prima oară în istoria Baschet Club Star oficialii grupării din Capitală vor organiza un important turneu de verificare dotat cu premii surpriză. Întrecerea se va desfăşura în Bucureşti, în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii 103, în perioada 27-29 mai, şi va reuni la start şase formaţii. Jucătoarele alb-roşii le vor avea ca adversare, la categoria Under 12, pe ACS Champions, Phoenix Constanţa, Galactica Braşov, LPS Alba Iulia şi pe Solaris Ploieşti. Se va juca după sistemul "fiecare cu fiecare".

Conducerea echipei Baschet Club Star a decis să organizeze un turneu de verificare pentru grupa Under 12 feminin deoarece în luna iulie se vor desfăşura partidele din cadrul Ligii Naţionale de Minibaschet. După cantonamentul de la Buşteni, din perioada 15-22 aprilie, şi după întâlnirile desfăşurate la Alba Iulia, la "Cupa LPS", din intervalul 6-8 mai, jucătoarele alb-roşii vor avea faţă în faţă câteva formaţii de top din ţara noastră. Fetele de la ACS Champions au cel mai experimentat lot din Capitală, la această categorie de vârstă, Phoenix Constanţa este campioana naţională en titre la sportive născute în anul 2000, iar Galactica Braşov şi LPS Alba Iulia sunt grupări care au ca obiectiv o clasare în primele opt cluburi din România în competiţia rezervată baschetbalistelor născute în anii 1999 şi 2000.

Info La turneul de la Alba Iulia, desfăşurat în perioada 6-8 mai, jucătoarele alb-roşii au fost la un pas de a cuceri medaliile de bronz, pierzând finala mică, la limită, scor 30-31, cu formaţia gazdă, LPS.

Turneul organizat de Baschet Club Star se va desfăşura pe durata a trei zile, vineri, sâmbătă şi duminică, toate cele cinci echipe participante urmând să dispute partide după sistemul "fiecare cu fiecare". Denumirea oficială a competiţiei va fi anunţată în scurt timp, în funcţie şi de sponsorii pe care oficialii grupării din Capitală îi vor avea pentru această inedită întrecere. Organizatorii încearcă să găsească premii individuale pentru toate jucătoarele care se vor afla pe teren, tocmai pentru a se evita goana după rezultat. Regulamentul trofeului va fi cel de minibaschet, astfel că fetele vor avea prilejul să se obişnuiască, încă de pe acum, cu sistemul de desfăşurarea al Ligii Naţionale Under 12 de la Braşov, din perioada 3-9 iulie.

Lotul echipei Baschet Club Star, pentru acest turneu, va fi format din 14 jucătoare, cele 12 sportive care vor fi trecute pe foaia de arbitraj urmând să fie modificate de la meci la meci. Conducerea tehnică a alb-roşiilor se va putea baza pe Monalisa Pîrvan, Diana Şuşnea, Roxana şi Ruxandra Mihai, Roxana Agachi, Ana Florea, Livia Mariea, Bianca Ferăstrău, Lucia Dumitru, Georgiana Natu, Cristina Grigore, Ioana Săndulescu, Lavinia Dinu şi Alexandra Ciobanu. Prima partidă a competiţiei va avea loc pe 27 mai, la ora 13.00, atunci când formaţiile Baschet Club Star şi Phoenix Constanţa vor deschide întrecerea din sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii 103.

Pentru a vedea toate meciurile şi orele de disputare ale jocurilor din cadrul trofeului organizat de echipa Baschet Club Star, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: