luni, 10 ianuarie 2011

VIDEO. Denisa Fitero, un nou record personal

Cu o nouă double double, 34 de puncte marcate și zece intercepții, Denisa Fitero (foto) a reușit să-și asigure poziția a șaptea în topul celor mai bune marcatoare din istoria echipei Baschet Club Star. Performanța decarului grupării din Capitală a fost stabilită duminică seară, la meciul cu ACS Champions, partidă încheiată cu scorul de 76-32 pentru alb-roșii. Denisa Fitero a marcat, în acest joc, cu două puncte mai mult decât toată formația adversă.

La începutul lunii decembrie a anului trecut, Denisa Fitero și-a trecut în palmares prima triple double din carieră, când a reușit 45 de puncte, 15 recuperări și 11 intercepții, la meciul dintre Baschet Club Star și CSS 4 București, scor 48-45. Partida a contat pentru prima etapă a Campionatului Municipal feminin Under 15 și s-a disputat pe 5 decembrie 2010. Decarul alb-roșiilor a devansat-o în topul coșgheterelor Baschet Club Star pe Liliana Ușurelu, fosta sportivă a grupării din Capitală având un record personal de 40 de puncte marcate.

Record
Performanța Denisei Fitero din meciul cu formația Clubului Sportiv Școlar 4 București a reprezentat singura triple double reușită în acest sezon de o jucătoare a echipei Baschet Club Star.



Cele 34 de puncte înscrise în meciul cu ACS Champions reprezintă cel de-al treilea record personal la puncte marcate pentru Denisa Fitero. Pe 5 septembrie 2010, la turneul final al Campionatului Național feminin Under 16, grupa valorică B, fundașul alb-roșiilor și-a trecut în cont 37 de puncte, iar în decembrie 2010 decarul grupării din Capitală a devenit lider în clasamentul coșgheterelor Baschet Club Star. Jucătoarea a mai depășit bariera celor 30 de puncte și în urmă cu doi ani, în meciul câștigat la Gheorgheni, scor 73-68, pe 20 martie 2009, unde a realizat 32 de puncte.

Denisa Fitero a evoluat, de-a lungul carierei, doar pentru echipa Baschet Club Star, grupare care a lansat-o în sportul de performanță. Decarul alb-roșiilor a fost selecționat în toate cantonamentele de pregătire ale naționalei feminine Under 14. Fundașul formației din Capitală este una dintre cele mai bune jucătoare din țară la categoria sa de vârstă și a debutat într-un meci oficial pe 4 martie 2007. Denisa mai are în palmares, cu echipa, o medalie de argint la turneul internațional de la Viena, la Under 14.

Pentru a vedea clasamentul celor mai bune zece marcatoare din istoria echipei Baschet Club Star, accesați acest link...

Niciun comentariu: