marți, 11 ianuarie 2011

MINIBASCHET. Echipamente noi, la Under 12

Echipa feminină Under 12 a Baschet Club Star a primit echipamentele de joc și de prezentare. Micuțele sportive alb-roșii vor evolua, în meciurile amicale și oficiale, în compleuri marca ”Zeus”, același tip pe care l-au comandat alte două formații de top din Capitală, Olimpia și Sportul Studențesc. Fetele antrenate de Valentin Bâlă au efectuat un antrenament pentru a se obișnui cu noua ținută.

Din lotul de minibaschet al alb-roșiilor fac parte 17 jucătoare. Toate sportivele au primit, duminică, echipamentele oficiale pentru meciuri și pentru prezentare, fiecare echipieră a Baschet Club Star având propriile compleuri și treninguri. Gruparea din Capitală este înscrisă în Campionatul Municipal București la categoriile Under 10 și Under 12, fetele fiind selecționate din data de 10 octombrie 2010. Obiectivul conducerii tehnice este formarea unei grupe de performanță care să depășească actualele rezultate ale junioarelor.

Selecție Echipa Baschet Club Star organizează, în această perioadă, selecții pentru jucătoare născute în anii 1999, 2000, 2001 și 2002. Înscrierile se fac la sala de educație fizică și sport a Școlii Generale 119 ”Vasile Voiculescu”, în zilele de luni, miercuri și joi, de la ora 18.00.

Până acum, actuala grupă de jucătoare de la categoria sub 12 ani a reușit două victorii în cadrul Campionatului Municipal feminin Under 12 și a avut rezultate excelente la turneul de la Ploiești, de la sfârșitul anului trecut, atunci când sportivele de la Baschet Club Star au obținut locul al doilea la o competiție amicală la care au mai participat alte trei formații. La Under 10, fetele antrenate de Valentin Bâlă au adunat, până acum, patru victorii din cinci posibile, însă partidele grele urmează să apară abia în luna februarie.

Colaborarea dintre echipa Baschet Club Star și Școala Generală 119 ”Vasile Voiculescu” a continuat și în acest sezon, aproape toate jucătoare alb-roșii fiind eleve ale acestei instituții. Excepție fac Roxana Agachi și Georgiana Natu, ambele în formația de bază, dar și Alexandra Bucur. Surorile Ruxandra și Roxana Mihai, Monalisa Pîrvan, Diana Șușnea, Cristina Grigore, Ana Florea, Livia Mariea și Ioana Săndulescu sunt câteva din numele de care se leagă viitorul acestei grupe care va încerca să arate că performanțele colegelor lor mai mari nu au fost întâmplătoare.

Echipa Baschet Club Star organizează selecții pentru postul de pivot la lotul feminin Under 16. Detalii aici...

Niciun comentariu: