duminică, 9 ianuarie 2011

UNDER 17. La trei victorii de turneul semifinal

Denisa Fitero și Ioana Miroiu au reușit să marcheze, împreună, 49 de puncte, cu 15 mai mult decât au înscris toate adversarele echipei Baschet Club Star, în meciul pe care jucătoarele alb-roșii l-au câștigat, duminică seara, scor 76-32, în fața formației ACS Champions. După acest rezultat, fetele antrenate de Doru Neagu se află pe locul al doilea, după Phoenix Galați, în seria I de calificare din cadrul Campionatului Național feminin Under 17, din care mai fac parte CSS Bacău și ACS Champions.

Denisa Fitero, Mihaela Nemil (foto, la minge), Diana Robu și Ioana Miroiu au început perfect meciul cu ACS Champions și au reușit să aducă, după zece minute, 17 puncte pentru Baschet Club Star, față de nouă ale adversarelor. Diferența dintre cele două formații s-a mărit până la pauza mare, atunci când alb-roșiile au condus cu scorul de 41-18. Treptat, chiar dacă nu au mai evoluat ca în prima jumătate, fetele antrenate de Doru Neagu nu și-au dezamăgit fanii și s-au impus cu scorul de 76-32, după ce, în minutul 30, tabela a indicat 57-23.

Turneu În prima etapă a Campionatului Național feminin Under 17, echipa Baschet Club Star a învins, scor 58-44, formația Clubului Sportiv Școlar din Bacău.

În urma succesului din partida cu ACS Champions, echipa Baschet Club Star mai are nevoie doar de două victorii, din șase posibile, pentru a-și asigura, matematic, calificarea la turneul semifinal al Campionatului Național feminin Under 17. În seria I, lider este Phoenix Galați, grupare care a încheiat cele trei partide din Capitală fără înfrângere, în timp ce jucătoarele alb-roșii și-au asigurat poziția a doua, cu cinci puncte din șase posibile. CSS Bacău ocupă locul trei, cu patru puncte, iar Champions se află pe patru, fără nicio victorie în primul turneu al acestei grupe.

În meciul dintre Baschet Club Star și ACS Champions a evoluat și Simona Rădanțu (foto, nr. 6), fosta jucătoare a alb-roșiilor contribuind cu șase puncte pentru actuala sa formație. Următorul turneu al seriei I a Campionatului Național feminin Under 17 se va disputa la Bacău, în perioada 11-13 februarie. Până atunci, fetele antrenate de Doru Neagu vor evolua la Galați, pe 15 ianuarie, cu Phoenix, în cadrul celei de-a doua etape a returului la junioare doi, urmând ca, în intervalul 28-30 ianuarie, jucătoarele alb-roșii să se afle tot în orașul de pe Dunăre la ultimul turneu de sală al seriei a patra a Campionatului Național feminin Under 16.

Cu o zi înaintea partidei cu ACS Champions, echipa Baschet Club Star a pierdut, scor 41-53, partida cu Phoenix Galați. Detalii aici...

Niciun comentariu: