vineri, 6 august 2010

REUNIRE. Start într-un nou sezon: 2010-2011!

Echipa Baschet Club Star va începe oficial, luni, pe 9 august, pregătirea pentru noul sezon competiţional al Campionatului Naţional feminin Under 16. Chiar dacă au avut o vacanţă activă, jucătoarele alb-roşii se reunesc pentru o nouă provocare în competiţia rezervată junioarelor doi, acolo unde gruparea din Capitală are ca obiectiv calificarea în primele şase formaţii din ţară la turneul final, generaţia 1995-1996.

În perioada de vară s-a reuşit un singur transfer, cel al Iohanei Borşan, sportiva având deja actele şi licenţa pentru noua sa formaţie, însă legitimarea oficială se va face abia pe 1 septembrie, după cum prevede federaţia de specialitate. Conducerea echipei Baschet Club Star şi-o mai doreşte în lot şi pe Bianca Balla, în acest sens urmând să se poarte negocieri la sfârşitul lunii august. Echipiera CSS 2 vrea să evolueze pentru alb-roşii, însă cele două grupări trebuie să se înţeleagă asupra unei posibile mutări, cea mai plauzibilă fiind posibilitatea unei duble legitimări.

Probleme Mihaela Dragomir a suferit o entorsă destul de gravă la piciorul stâng, accidentare care o va ţine departe de antrenamente cel puţin trei săptămâni. Sportiva nu va pleca în stagiul de pregătire centralizată.

Chiar dacă s-a pregătit câteva zile alături de jucătoarele echipei Baschet Club Star, Larisa Huhulia a ales să rămână la actuala sa formaţie, CSS 2 Bucureşti. Până la începutul lunii septembrie există posibilitatea ca alături de Ioana Miroiu & Co să mai vină o jucătoare, însă numele acesteia va fi cunoscut abia când actele de transfer vor fi definitivate. La această oră lotul alb-roşiilor este compus din 11 sportive, nouă dintre acestea urmând să meargă în cantonamentul de la Sovata, din perioada 10-22 august.

La nici 24 de ore de la reunire, echipierele Baschet Club Star vor pleca într-un stagiu de pregătire centralizată din care vor lipsi Mihaela Dragomir, accidentată, şi Ioana Murea, care nu va face deplasarea din motive personale. Altfel, Nicoleta Constantinescu, Miruna Lală, Diana Robu, Alexandra Anghel, Denisa Fitero, Ioana Miroiu, Mihaela Nemil, Simona Rădanţu şi Iohana Borşan vor avea 12 zile de cantonament alături de Sorin Beltechi, cel care se ocupă de pregătirea fizică a sportivelor.

Echipa Baschet Club Star ar fi trebuit ca, la mijlocul lunii septembrie, să participe la un puternic turneu internaţional feminin, la categoriile Under 16 şi Under 17, la Ruse, în Bulgaria. Detalii aici...

Niciun comentariu: