miercuri, 4 august 2010

INFO. Mihaela Dragomir ratează cantonamentul

După accidentarea suferită marţi, Mihaela Dragomir (foto) a efectuat un control medical de specialitate, fiind consultată, miercuri, de doctorii Gabriel Dinu şi Florin Oancea, de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, din Capitală. După vizionarea radiografiei şi examinarea zonei maleolei stângi s-a decis ca jucătoarea să fie oprită de la efort fizic cel puţin o lună, ceea ce înseamnă că sportiva va rata cantonamentul de la Sovata, din perioada 10-22 august.

Echipiera alb-roşiilor va trebui să urmeze un program de recuperare destul de complex, pentru a putea să fie aptă de joc la începutul lunii septembrie, atunci când Baschet Club Star va evolua în cadrul turneului final al Campionatului Naţional feminin Under 16, grupa valorică B. Această competiţie va avea loc la Alba Iulia, la întrecere urmând să mai participe formaţiile CS Dan Dacian Bucureşti, CSS Sibiu şi LPS Alba Iulia. Gruparea din Capitală îşi va relua, oficial, pregătirea pentru noul sezon pe 9 august.

Examinare La primul consult al Mihaelei Dragomir, efectuat la spitalul de urgenţă "Marie Sklodowska Curie", s-a constatat că este vorba despre o entorsă destul de serioasă care necesită imobilizarea maleolei în ghips.

Mihaela Dragomir a declarat că şi-ar fi dorit mult să fie alături de colegele sale în perioada de pregătire centralizată. "Am aşteptat enorm acest cantonament. Îmi pare foarte rău că nu pot ajunge la Sovata, dar sper să mă pot recupera cât mai repede şi să încep antrenamentele", a mai spus jucătoarea pentru site. Fundaşul alb-roşiilor va trebui să revină la control marţi, 10 august, atunci când lotul Baschet Club Star va pleca în cantonament, acolo unde nu va face deplasarea nici Ioana Murea.

Medicul Florin Oancea a spus că, în următoarea perioadă, nici nu se poate vorbi despre o revenire a Mihaelei Dragomir la antrenamente. "Ea are nevoie de recuperare deoarece lovitura este una destul de urâtă. În funcţie de perioada de refacere vom putea spune dacă va fi vorba despre o lună de repaus sau de mai puţin", a precizat medicul specialist. Mihaela Dragomir s-a accidentat, marţi, în timpul şedinţei de pregătire din sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii 103 din Capitală.

Conducerea echipei Baschet Club Star a stabilit ca luni, 9 august, să înceapă, oficial, pregătirea pentru noul sezon competiţional. Detalii aici...

Niciun comentariu: