vineri, 7 mai 2010

ÎNFRÂNGERE. Baschet doar pe jumătate

Cele 21 de puncte reuşite de Denisa Fitero (foto) nu au fost suficiente pentru ca echipa Baschet Club Star să se menţină în plasa campioanei naţionale en titre, Olimpia Bucureşti. Jucătoarele alb-roşii au evoluat lamentabil în partea a doua a întâlnirii şi au pierdut partida cu scorul de 38-78. La jumătatea meciului, diferenţa dintre cele două grupări a fost doar de nouă puncte în favoarea adversarelor Ioanei Miroiu & Co, tabela indicând 29-20. În celălalt meci din grupă, Phoenix a trecut de LPS Galaţi cu scorul de 67-52.

VEDEŢI AICI REZUMATUL VIDEO

Turneul de sală al grupei A4 de calificare din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 16 a început aproape perfect pentru echipa Baschet Club Star, care a reuşit să conducă formaţia Olimpia Bucureşti cu scorul de 6-4 (min. 4). Ecartul s-a menţinut constant şi după opt minute, atunci când jucătoarele alb-roşii au avut 10-8. La 120 de secunde după debutul celei de-a doua perioade, Denisa Fitero avea opt puncte trecute în cont, iar Alexandra Anghel patru, tabela indicând 14-13 pentru Ioana Miroiu & Co.

Inedit În partida cu Olimpia Bucureşti, jucătoarele de la Baschet Club Star au evoluat cu un echipament nou, mulat, conform noilor reguli impuse de federaţia de specialitate şi de FIBA Europe.

Cu Denisa Fitero în rol de coordonator de joc, echipa Baschet Club Star a susprins în prima parte a întâlnirii, atunci când Mihaela Nemil a lăsat impresia că o poate anihila pe Alexandra Dumitrache, sportiva de la Olimpia trecându-şi în cont, la finalul partidei, 20 de puncte, nouă venind din spatele semicercului. Cum Diana Robu nu a adus decât cinci puncte din spaţiul de trei secunde, iar Alexandra Anghel patru, jucătoarele alb-roşii nu au contat, practic, în ofensivă, mai ales după pauză, atunci când Olimpia a evoluat perfect, iar jucătoarele sale au punctat aproape din orice poziţie.

Mai motivate şi cu un plus de combativitate, jucătoarele echipei antrenate de Liliana Ciobanu au marcat cam de unde au dorit în partea a doua a întâlnirii, pe care şi-au adjudecat-o cu un neverosimil 47-18, după ce la pauză au avut doar nouă puncte avantaj. Chiar dacă Denisa Fitero a mai încercat să reducă proporţiile scorului, acest lucru nu a fost posibil, iar Baschet Club Star a rămas cu o singură victorie în serie, urmând să spere la un meci perfect cu LPS Galaţi, partidă care ar putea să-i aducă o calificare în fazele superioare ale Campionatului Naţional feminin Under 16.

După şapte etape, Olimpia Bucureşti rămâne lider în grupa A4 de calificare, gruparea din Capitală fiind urmată de Phoenix Galaţi. Următoarele poziţii în clasament sunt ocupate, în ordine, de LPS Galaţi şi de Baschet Club Star. Detalii aici...

Niciun comentariu: