sâmbătă, 8 mai 2010

EŞEC. Cu Phoenix, fără vlagă în sfertul trei

După două partide disputate în cadrul turneului de sală de la Galaţi, contând pentru grupa A4 de calificare a Campionatului Naţional feminin Under 16, echipa Baschet Club Star nu a obţinut nicio victorie. Jucătoarele alb-roşii nu au putut să ţină piept sportivelor de la Phoenix Galaţi, în ziua a doua a întrecerii, adversarele impunându-se la o diferenţă clară, scor 75-32. În celălalt meci din serie, Olimpia a dispus de LPS Galaţi cu scorul de 73-55 şi se menţine lider în grupă, fiind urmată de Phoenix.

VEDEŢI AICI REZUMATUL VIDEO

Cele 20 de puncte marcate împreună de Alexandra Anghel (foto) şi de Diana Robu aproape că nu au contat în economia unei partide în care jucătoarele de la Phoenix au marcat aproape orice aruncare în sfertul al treilea, pe care l-au şi câştigat cu scorul de 27-4. Ioana Miroiu, cu opt puncte, a avut un meci mai puţin reuşit, iar Denisa Fitero nu a mai realizat prestaţia bună din întâlnirea cu Olimpia, din ziua precedentă, atunci când decarul grupării din Capitală a înscris 21 de puncte şi a pasat decisiv ori de câte ori a avut ocazia. Mihaela Nemil şi Mihaela Dragomir au înscris doar un coş din acţiune fiecare, în timp ce Simona Rădanţu nu a marcat.

Înfrângere În primul meci din cadrul turneului de sală de la Galaţi, Baschet Club Star a pierdut, scor 38-78, meciul cu Olimpia Bucureşti, după ce la pauză tabela a indicat 29-20 pentru gruparea din Şoseaua Iancului.

Chiar dacă Alexandra Anghel a intrat foarte bine în meci, având şase puncte din 12 în prima perioadă, pivotul alb-roşiilor nu a putut să evolueze constant în această întâlnire şi a fost retrasă pe bancă după 25 de minute. Diana Robu a încercat să se lupte de la egal la egal cu Iulia Răileanu, însă echipiera formaţiei din Galaţi, autoare a 31 de puncte, a câştigat clar duelul direct. În privinţa reuşitelor de pe extremă, Phoenix a găsit aproape de fiecare dată soluţii de finalizare, în timp ce ofensiva Baschet Club Star nu a mai funcţionat aproape deloc după pauză.

Şansele ca jucătoarele alb-roşii să ajungă la turneul semifinal al Campionatului Naţional feminin Under 16 au rămas intacte, datorită jocului rezultalelor. Astfel, înaintea reuniunii de duminică, LPS Galaţi are un punct în faţa Baschet Club Star, o victorie a formaţiei din Capitală, indiferent de scor, fiind suficientă pentru accederea în Top 12. Phoenix Galaţi şi Olimpia Bucureşti şi-au adjudecat prezenţa în faza următoare a competiţiei, cele două team-uri urmând să se lupte pentru primele două locuri în serie.

Înaintea turneului de sală de la Galaţi, contând pentru grupa A4 de calificare din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 16, Baschet Club Star a învins formaţia LPS Galaţi cu scorul de 64-56. Detalii aici...

Niciun comentariu: