miercuri, 5 mai 2010

INDEDIT. Echipamente noi pentru jucătoare

Începând de marţi, jucătoarele echipei Baschet Club Star vor evolua într-un echipament nou, conform cerinţelor impuse de forul de specialitate din ţara noastră şi de FIBA Europe. Componentele grupării din Capitală au primit două seturi de compleuri mulate, bluze de prezentare şi treninguri, toate cu însemnele sponsorului "Adevărul Sporturi". Noile maiouri de joc au fost comandate la firma Clan. Alături de formaţiile din prima ligă de senioare, Baschet Club Star se aliniază la normele cerute de FRB, la feminin.

Chiar dacă, cel puţin pentru acest sezon, echipamentele mulate nu sunt obligatorii la nivel de junioare, conducerea echipei Baschet Club Star a decis ca Ioana Miroiu & Co să aibă parte de tricouri de primă ligă, jucătoarele alb-roşii urmând să evolueze pentru prima dată în aceste compleuri la turneul de sală de la Galaţi, din cadrul grupei A4 de calificare la Campionatului Naţional feminin Under 16 Gruparea din Capitală va susţine trei partide foarte dificile în această serie, urmând să întâlnească, în ordine, pe Olimpia Bucureşti, Phoenix şi pe LPS Galaţi.

Prezentare Noul echipament de joc a fost prezentat jucătoarelor marţi-seară. Echipierele Baschet Club Star au făcut noua poză de grup, în compleurile pe care le vor folosi, în viitor, în partidele oficiale.

Pentru meciurile de acasă, jucătoarele alb-roşii vor evolua într-un echipament deschis, alb cu roz. Dorinţa sportivelor de la Baschet Club Star a fost de avea un rând de compleuri puţin diferit faţă de alte formaţii din ţară, preferând rozul, o culoare folosită şi de alte câteva grupări puternice din Europa. Compleul folosit pentru întâlnirile din deplasare a rămas acelaşi, un roşu complet. Nici culoarea treningurilor nu a suferit modificări, însă bluzele de prezentare au fost alese să fie albe şi nu roşii, cum au fost până acum.

Toate echipierele Baschet Club Star şi-au probat compleurile de joc şi au fost foarte mulţumite de noul look pentru meciurile din actualul sezon. Fostul rând de echipamente a fost comandat în urmă cu trei ani, în februarie 2007, cu o lună înainte ca formaţia din Capitală să participe la turneul internaţional de la Viena, unde a ocupat locul al doilea. Conform Federaţiei Române de Baschet şi a FIBA Europe, începând cu sezonul viitor, echipele feminine vor trebui să aibă echipamente mulate pentru partidele oficiale.

În ultimul meci din acest sezon pe care jucătoarele alb-roşii le-au susţinut pe propriul teren, Baschet Club Star a învins pe LPS Galaţi cu scorul de 64-56. Detalii aici...

Niciun comentariu: