duminică, 2 mai 2010

AMICAL. Succes previzibil cu CET Govora

La o zi după superba victorie de sâmbătă, scor 64-56, cu LPS Galaţi, în cadrul Campionatului Naţional feminin Under 16, grupa A4 de calificare, jucătoarele formaţiei Baschet Club Star au susţinut o partidă de vericare cu CET Govora. Cum adversarele au venit în Capitală pentru a pregăti turneul final la categoria Under 13, conducerea tehnică a alb-roşiilor a renunţat la convocarea Dianei Robu şi a Simonei Rădanţu, pentru această întâlnire.

Întâlnirea a fost utilă mai ales pentru oaspete, antrenorii fetelor de la CET Govora dorind să-şi obişnuiască jucătoarele cu ritmul unui turneu final, unde se dispută câte două partide pe zi. După întâlnirea din sala de educaţie fizică a Şcolii 103, gruparea din Râmnicu Vâlcea a susţinut, duminică după amiază, un nou meci de verificare, de data aceasta cu echipa CS Dan Dacian, la categoria de vârstă specifică, aceea de sub 13 ani. CET Govora îşi va afla adversarii din seria finală la Under 13 pe data de 6 mai, la Braşov, când va avea loc tragerea la sorţi.

VIDEO Echipa Baschet Club Star a reuşit să învingă, sâmbătă, formaţia LPS Galaţi, scor 64-56, în ultima etapă a grupei A4 de calificare la Campionatul Naţional feminin Under 16.

Baschet Club Star a rulat întreg lotul de jucătoare întîlnirea cu CET Govora, Nicoleta Constantinescu, Miruna Lală şi Ioana Murea primind un număr mai mare de minute pe parchet, din partea conducerii tehnice, tocmai pentru că cele trei nu evoluează la Under 16. Diferenţa de vârstă s-a cunoscut şi pe teren, iar gruparea din Capitală s-a impus fără probleme, la o diferenţă considerabilă. Cele mai combative sportive din tabăra gazdelor au fost Mihaela Nemil şi Ioana Murea (foto, în alb), în timp ce Nicoleta Constantinescu a arătat că este într-o evidentă creştere de formă.

Echipierele Baschet Club Star vor avea liber luni, pentru ca marţi seara să revină la antrenamente. Miercuri şi joi, jucătoarele alb-roşii au programate două şedinţe de pregătire fizică, continuând un program început în premieră pentru o echipă de baschet, în urmă cu o săptămână. Vineri dimineaţă, la ora 11.00, se va pleca spre Galaţi, acolo unde, în perioada 7-9 mai, va avea loc turneul de sală al grupei A4 de calificare, din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 16.

La meciul patru al seriei dintre Milwaukee Bucks şi Atlanta Hawks, mascota formaţiei gazdă, Bango (foto) a reuşit un lucru aproape incredibil: dunk de la şapte metri înălţime! Detalii aici...

Niciun comentariu: