miercuri, 21 aprilie 2010

OFICIAL. Star nu va juca meciul cu Phoenix

Echipa Baschet Club Star nu va efectua deplasarea la Galaţi, pentru meciul cu Phoenix, din localitate, partidă programată a se disputa sâmbătă, 24 aprilie. Gruparea din Capitală nu se va prezenta la acest meci, din cauza unor probleme interne, astfel că întâlnirea de la Bucureşti, dintre Olimpia şi LPS Galaţi, va fi singura din etapa a cincea a Campionatului Naţional feminin Under 16, grupa A4 de calificare la turneul final.

În aceste condiţii, Baschet Club Star va rămâne pe ultimul loc în serie şi va aştepta jocul decisiv cu LPS Galaţi, din etapa viitoare, meci foarte important pentru calificarea la turneul semifinal. Formaţia din Capitală a trimis către federaţia de specialitate un mail prin care face cunoscut faptul că Ioana Miroiu & Co nu vor disputa partida de sâmbătă, cu Phoenix. Conform regulamentului FRB a fost înştiinţată şi echipa gazdă despre imposibilitatea efectuării deplasării lotului Baschet Club Star către Galaţi. Rezultatul urmează să fie omologat ulterior.

Video
Etapa precedentă, echipa Baschet Club Star a pierdut partida de acasă, scor 49-93, disputată contra formaţiei Olimpia Bucureşti, actuala campioană naţională en titre.

Din grupa A4 de calificare, Phoenix, cu patru victorii din tot atâtea posibile, şi-a asigurat, matematic, prezenţa în penultima fază a Campionatului Naţional feminin Under 16, în timp ce Olimpia şi LPS Galaţi mai au nevoie de un singur succes pentru a ajunge la turneul semifinal. Şanse teoretice, dar puţine, rămân şi pentru echipa Baschet Club Star, aceasta fiind obligată să triumfe în ambele întâlniri directe, din retur şi din turneul de sală, cu LPS Galaţi, pentru a obţine ultima poziţie directă către Top 12.

Pentru acest sezon competiţional, echipa Baschet Club Star are ca obiectiv locurile 9-12 în cadrul Campionatului Naţional feminin Under 16, în timp ce restul formaţiilor din seria jucătoarelor alb-roşii sunt decise să ajungă la turneul final. Phoenix şi Olimpia şi-au anunţat intenţia de a se lupta pentru medalii, gruparea din Şoseaua Iancului fiind actuala deţinătoare a titlului. Actualul sezon urmează să se încheie în luna septembrie, atunci când se vor disputa partidele de clasament în competiţia rezervată junioarelor doi.

La turneul final al Campionatului Naţional feminin Under 15, grupa valorică B, echipa Baschet Club Star nu a fost înfrântă şi a câştigat toate cele trei meciuri. Detalii aici...

Niciun comentariu: