vineri, 23 aprilie 2010

INFO. Antrenamente la final de săptămână

Sâmbătă şi duminică echipa Baschet Club Star nu are programat niciun meci amical sau oficial. Iniţial, jucătoarele alb-roşii ar fi trebuit să se deplaseze la Galaţi, pentru partida cu Phoenix, din cadrul Campionatul Naţional feminin Under 16, însă gruparea din Capitală a renunţat la acest meci din motive interne. Lotul de senioare nu va avea programată nicio întâlnire, deoarece va fi rundă liberă înaintea debutului sistemului play-off, din Divizia Onoare.

Partida dintre Phoenix Galaţi şi Baschet Club Star nu a fost reprogramată iar Federaţia Română de Baschet şi clubul gazdă au fost anunţate, oficial, de gruparea din Capitală de faptul că jucătoarele alb-roşii nu vor evolua în partida din cadrul etapei a cincea a seriei A4 de calificare din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 16. Într-un alt meci din această rundă, Olimpia va întâlni, la Bucureşti, pe LPS Galaţi. În tur, adversarele fetelor antrenate de Liliana Ciobanu s-au impus cu un surprinzător 68-64, provocând un eşec surprinzător campioanei naţionale.

Decizie Conducerea echipei Baschet Club Star a decis ca jucătoarele alb-roşii să nu facă deplasarea la Galaţi, pentru meciul cu Phoenix, din motive interne.

Senioarele de la Baschet Club Star vor avea şi ele etapă liberă în Campionatul Municipal feminin, Divizia Onoare. Meciurile din cadrul "Cupei Liceelor", masculin şi feminin, şi a turneului semifinal masculin Under 20 au făcut imposibilă disputarea primei runde din cadrul play-off-ului competiţiei. Pentru această fază s-au mai calificat echipele Still Us, CSS 4 şi junioarele de la Baschet Club Star, împerecherea partidelor fiind următoarea: Still Us - Baschet Club Star (junioare) şi Baschet Club Star (senioare) - CSS 4. Se va juca după sistemul "cel mai bun din trei întâlniri".

În aceste condiţii, junioarele de la Baschet Club Star vor rămâne în sala de antrenament, urmând să se pregătească sâmbătă şi duminică. În prima zi, Ioana Miroiu & Co vor avea două şedinţe tehnico-tactice, în timp ce duminică va fi programat doar un antrenament sau o vizionare de meci, în funcţie de decizia conducerii tehnice. De luni, jucătoarele alb-roşii vor începe un program special cu un preparator fizic, acest lucru urmând să se repete de două ori pe săptămână. În următoarea etapă a Campionatului Naţional feminin Under 16, Baschet Club Star va întâlni echipa LPS Galaţi.

În ultimul meci din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 16, echipa Baschet Club Star a pierdut meciul cu formaţia Olimpia Bucureşti. Detalii aici...

Niciun comentariu: