joi, 8 aprilie 2010

CONCURS. Două echipamente pentru fani!

Fanii echipei Baschet Club Star şi nu numai pot intra în posesia a două compleuri ale grupării din Capitală. Astfel, pentru a câştiga un echipament complet alb sau unul complet roşu, ambele având numărul 18, trebuie să ne trimiteţi pe adresa baschet.club.star@gmail.com răspunsurile la întrebările de mai jos. Concursul va dura până marţi, 13 iunie, iar numele celor doi învingători va fi publicat pe site pe 14 iunie, după prânz.

Conducerea echipei Baschet Club Star a decis să lanseze trei întrebări pentru a desemna câştigătorii. Dacă vor exista mai multe persoane care se vor afla la egalitate, atunci se va efectua o tragere la sorţi, la primul meci oficial al jucătoarelor alb-roşii, pe propriul teren, la care vor fi invitaţi învingătorii. Pentru a putea ajunge în posesia echipamentelor, sunt necesare răspusurile corecte la toate întrebările publicate. Răspunsurile corecte vor fi postate pe site marţi, 13 iunie, după ora 11.00.

Istoric Primul concurs organizat de conducerea echipei Baschet Club Star nu a avut niciun câştigător. Cititorii site-ului nostru au încercat, timp de patru săptămâni, să ghicească numele sportivelor sportivelor prezentate în fotografii din copilărie.

Cele trei întrebări pe care conducerea Baschet Club Star vi le propune pentru acest inedit concurs sunt următoarele:
1. Care a fost statistica oficială a jucătoarei Denisa Fitero în meciul dintre TS Jahn Munchen şi Baschet Club Star?
2. Care este topul individual al celor mai bune zece marcatoare ale echipei Baschet Club Star şi câte puncte a realizat fiecare?
3. Câte jucătoare a dat echipa Baschet Club Star, de la înfiinţarea asociaţiei şi până acum, la loturile naţionale feminine? Precizaţi numele acestor sportive.
Persoana sau persoanele care vor răspunde exact la toate cele trei întrebări vor intra în posesia unui echipament de joc al formaţiei Baschet Club Star.

Cei doi câştigători vor cădea de comun acord asupra culorii echipamentului pe care o doresc. Aceştia vor fi premiaţi la primul meci oficial al echipei Baschet Club Star, întâlnire care va avea loc în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii 103 din Capitală. Pe 17 aprilie, la ora 11.30, jucătoarele alb-roşii vor evolua împotriva formaţiei Olimpia Bucureşti, într-o partidă din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 16, meci ce contează pentru grupa de calificare A4, serie din care mai fac parte Phoenix şi LPS Galaţi.

Fanii echipei Baschet Club Star pot găsi gruparea din Capitală şi pe Facebook. Detalii aici...

Niciun comentariu: