miercuri, 14 aprilie 2010

BARAJ. La o singură victorie de play-off

Echipa de junioare a Baschet Club Star va disputa, duminică, în sala Federaţiei Române de Baschet, meciul de baraj cu formaţia CS Dan Dacian pentru calificarea în cadrul play-off-ului Campionatului Municipal de senioare, Divizia Onoare. În cazul în care vor câştiga partida, jucătoarele alb-roşii vor intra în lupta pentru medalii în această competiţie. Întâlnirea va începe la ora 11.00.

Junioarele de la Baschet Club Star ocupă, în acest moment, locul al patrulea în clasamentul Diviziei Onoare, cu trei victorii din nouă meciuri. Organizatorii Campionatului Municipal au decis ca jucătoarele alb-roşii să dispute o întâlnire de baraj cu ocupanta locului cinci, formaţia CS Dan Dacian, grupare care a luat locul CSS 4B. Învingătoarea va intra, alături de Still Us, senioarele de la Baschet Club Star şi de CSS 4 în play-off, acolo unde meciurile se vor desfăşura după sistemul "cel mai bun din trei partide".

Concurs
Pe adresa de mail a Baschet Club Star, 18 persoane au trimis răspunsuri la întrecerea organizată de oficialii grupării din Capitală, însă nicio persoană nu a reuşit să bifeze trei răspunsuri corecte, echipamentele neputând să fie atribuite.

La polul opus, senioarele de la Baschet Club Star şi echipa Still Us se vor întâlni în derby-ul pentru ocuparea primei poziţii înaintea fazei finale a campionatului. Liderul ierarhiei va avea avantajul terenului propriu în partida decisivă în toate întâlnirile din play-off, inclusiv în finala Diviziei Onoare. Conform regulamentului Asociaţiei Municipale de Baschet, semifinalele se vor disputa în sistem eliminatoriu, urmând să evolueze în ultimul act formaţiile care vor obţine cel puţin două victorii în seriile knockout.

Meciul cu formaţia CS Dan Dacian va fi puţin diferit faţă partidele disputate până acum deoarece adversarele jucătoarelor alb-roşii îşi vor întâri lotul cu alte două jucătoare care au trecut de vârsta junioratului, antrenorul Alexandru Şerban având, astfel, sportive experimentate în echipă. În aceste condiţii, meciul are toate şansele să fie unul echilibrat, în care învingătoarea să se decidă spre final. Play-off-ul va începe pe 25 aprilie.

Sâmbătă, echipa Baschet Club Star va evolua, pe propriul teren, împotriva formaţiei Olimpia Bucureşti, actuala campioană naţională la Under 16 feminin. Detalii aici...

Niciun comentariu: