luni, 8 martie 2010

ADVERSARI. Grupa semifinală la Under 15

Federaţia Română de Baschet a comunicat, oficial, cele patru echipe care se vor întrece la turneul semifinal din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 15, grupa valorică B. Conform forului de specialitate din ţara noastră, formaţiile Baschet Club Star, Braşovia Braşov, Gravity Târgu Mureş şi CS Dan Dacian vor încerca să obţină unul din cele două locuri care asigură calificarea pentru locurile 5-8.

Echipa Baschet Club Star a informat Federaţia Română de Baschet de disponibilitatea asociaţiei pentru a organiza întrecerea în Capitală, în perioada 31 martie - 1 aprilie 2010. Partidele urmează să se dispute în sala Şcolii 103, după sistemul "fiecare cu fiecare". Primele două formaţii clasate din grupa valorică B se vor lupta cu ultimele două din grupa valorică A pentru locurile 5-8, în cadrul Campionatului Naţional feminin Under 15. O decizie finală cu privire la localitatea care va găzdui competiţia va fi luată după 12 martie de FRB.

Decisiv Jucătoarele alb-roşiii au fost la un pas de a se califica la turneul semifinal, grupa valorică A, însă echipa CSS Universitatea Craiova a acumulat cu o victorie mai mult decât Baschet Club Star, astfel că Ioana Miroiu & Co au ajuns în grupa valorică B.

Formaţiile Gravity Târgu Mureş şi Braşovia Braşov au făcut parte dintr-o grupă foarte puternică, alături de MC Sport Cluj-Napoca, CSS Bega Timişoara şi Sirius Târgu Mureş. În această serie, Braşovia s-a bătut pentru un loc în turneul semifinal, grupa valorică A, cu Sirius Târgu Mureş, în timp ce Gravity nu a contat pentru calificare. Baschet Club Star şi CS Dan Dacian nu au făcut faţă într-o serie în care au mai evoluat Olimpia Bucureşti, Phoenix Galaţi şi CSS Universitatea Craiova.

Obiectivul echipei Baschet Club Star pentru Campionatul Naţional feminin Under 16 este o clasare pe locurile cinci sau şase, rezultat posibil în cazul în care jucătoarele alb-roşiii vor reuşi să se califice la turneul final, grupa valorică B. Pentru acest lucru, Ioana Miroiu & Co au nevoie de cel puţin două victorii din cele trei meciuri care se vor disputa în perioada 31 martie - 1 aprilie. În grupa valorică A, în turneul semifinal, se întrec Olimpia Bucureşti, MC Sport Cluj, Phoenix Galaţi, CSS Universitatea Craiova, CSS Bega Timişoara şi Sirius Târgu Mureş.

Pentru a vedea programul meciurilor din cadrul turneului semifinal al grupei valorice B, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: