miercuri, 17 martie 2010

SUSŢINERE. Adevărul, din nou lângă B.C. Star!

Colaborarea dintre asociaţia Baschet Club Star şi "Adevărul Holding" a fost reînnoită, joi, atunci când cele două părţi au ajuns la o nouă înţelegere, pentru sezonul competiţional 2009-2010. Patronul trustului "Adevărul", Dinu Patriciu, a hotărât să le arate jucătoarelor alb-roşii că are încredere în actuala echipă. Obiectivele grupării din Capitală, pentru 2010, sunt o clasare în primele 12 formaţii la Under 16 şi cel puţin locul şase la Campionatul Naţional feminin Under 15.

Înţelegerea dintre cele două părţi ar putea fi prelungită cu încă un an, numai dacă echipierele Baschet Club Star vor reuşi să termine întrecerile în care sunt angrenate pe poziţii superioare celor enumerate mai sus. Acest lucru va fi cunoscut însă abia după luna septembrie a acestui an, atunci când se va încheia acordul dintre "Adevărul Holding" şi formaţia din Capitală. Trustul "Adevărul" a fost sponsorul oficial al jucătoarelor alb-roşii şi sezonul trecut, astfel că această continuare a colaborării dintre cele două părţi nu poate decât să fie în avantajul Ioanei Miroiu & Co.

Sponsorizare În urmă cu un sezon, "Adevărul Holding" a hătărât să susţină finaciar echipa Baschet Club Star, lucru care se va repeta şi în actuala ediţie de campionat.

În mass media din ţara noastră, "Adevărul Holdong" este unul dintre cele mai importante trusturi de presă, cotidianul "Adevărul" fiind considerat, oficial, drept liderul ziarelor de tip quality din România. Cotidianul "Click", care recent a împlinit trei ani de existenţă, domină piaţa tabloidelor şi nu mai are nevoie de nicio prezentare, în timp ce revista "OK!" se anunţă a fi, de departe, numărul 1 în lumea vedetelor. Conform înţelegerii dintre cele două părţi, pe echipamentul de joc va rămâne inscripţionat "Adevărul Sporturi", numele suplimentului de specialitate al aceluiaşi cotidian.

În ceea ce priveşte culorile compleurilor oficiale şi a bluzelor de prezentare, acestea nu se vor modifica şi vor rămâne tot alb şi cu roşu, urmând ca emblema "Adevărul Sporturi" să fie ataşată pe echipamente cu negru, pe faţă. Sigla grupării din Capitală ar putea apărea, în premieră, pe tricouri, însă o decizie în acest sens se va lua abia săptămâna viitoare. Conducerea asociaţiei Baschet Club Star mulţumeşte, pe această cale, trustului "Adevărul Holding" pentru încrederea acordată.

În august 2009, jucătoarele echipei Baschet Club Star au vizitat redacţia din Timişoara a cotidianului "Adevărul". Detalii aici...

Niciun comentariu: