duminică, 28 martie 2010

ONOARE. La un pas de o mare surpriză

Liderul Campionatului Municipal feminin, Divizia Onoare, echipa Still Us, a învins, duminică, cu scorul de 68-28 pe formaţia CS Dan Dacian, în timp ce junioarele de la Baschet Club Star au fost la un pas de o mare surpriză, pierzând, la limită, scor 34-37, întâlnirea cu CSS 4. În urma acestor rezultate, clasamentul rămâne neschimbat, cu Still Us în frunte, cu 17 puncte, urmată de senioarele de la Baschet Club Star, care au acumulat 14 puncte, însă au un meci mai puţin disputat.

Partida dintre Still Us şi CS Dan Dacian nu a avut istoric, gazdele conducând din primul şi până în ultimul minut. Fără a se întrebuninţa prea mult, Claudia Rădulescu, Alina Tufan, Roxana Grigorescu şi Oana Constantinescu au punctat aproape de fiecare dată. Svetlana Drăguşin nu a evoluat, însă şi-a condus colegele de pe bancă, tabela indicând, la final, 68-28 pentru amfitrioane. După nouă etape, Still Us a rămas lider şi a acumulat opt victorii din nouă posibile, în timp ce CS Dan Dacian are doar trei puncte din trei întâlniri.

Video Echipele Baschet Club Star, formaţia de senioare, şi Still Us s-au impus, runda precedentă, la scor, în faţa adversarelor acestora, CS Dan Dacian respectiv junioarele de la Baschet Club Star.

Nicoleta Constatinescu, Ioana Murea şi Simona Rădanţu au făcut un sfert perfect pentru echipa Baschet Club Star şi au sperat că jucătoarele alb-roşii pot învinge pe CSS 4. După ce au avut 23-13 la pauza mare, Ioana Miroiu & Co nu au putut să păstreze diferenţa, ratând câteva atacuri şi negăsind răspund la defensiva în zonă propusă de adversare. Alexandra Anghel ar fi putut închide tabela în favoarea foarmaţiei sale, însă aruncarea sa nu şi-a atins ţinta. CSS 4 a câştigat cu scorul de 37-34 şi a rămas pe poziţia a treia, în timp ce Baschet Club Star şi-a păstrat locul patru.

Înainte de meciul cu CSS 4, jucătoarele şi părinţii echipei Baschet Club Star au contribuit la campania "Dăruieşte" organizată de federaţia de specialitate, prin care fiecare sportiv îşi aduce ajutorul său pentru copii fără familii sau adăpost. Gestul grupării din Capitală a fost unul firesc, mai ales că jucătoarele alb-roşii au înţeles perfect că de gestul lor depinde fericirea unor persoane asemeni lor, care nu au avut privilegiul de a fi lângă cei dragi. Ioana Miroiu & Co au primit mulţumiri din partea Svetlanei Drăguşin, antrenor federal în cadrul forului de specialitate din ţara noastră.

Sâmbătă, la Galaţi, echipa Baschet Club Star a cedat, scor 64-81, meciul cu LPS. Detalii aici...

Niciun comentariu: