marți, 9 martie 2010

FEBRUARIE. Miruna Lală, jucătoarea lunii

Chiar dacă nu a evoluat ca titulară în partidele pe care echipa Baschet Club Star le-a disputat la turneul internaţional de la Şcoala Americană şi chiar dacă nu a prins lotul la Under 16, din cauza normelor de control, Miruna Lală (foto) a fost cea mai bună jucătoare a grupării din Capitală în luna februarie. Centrul alb-roşiilor a marcat decisiv în două partide foarte importante şi a adus victoria formaţiei la care este legitimată.

Foarte atentă în ambele faze ale jocului, remarcându-se printr-o constanţă de metronom, Miruna Lală a fost omul-cheie al echipei Baschet Club Star în luna februarie. După ce, în numai câteva minute, a decis rezultatul întâlnirii cu American College of Sofia, scor 47-44, prin cinci recuperări şi trei pase decisive, centrul alb-roşiilor a reeditat evoluţia perfectă şi în întâlnirea cu International School of Brussels, scor 45-44. Miruna a avut un procentaj perfect la aruncările libere, transformând patru aruncări din patru posibile şi a plusat cu alte patru mingi la recuperare pentru o victorie superbă, după prelungiri.

Dorinţă Într-un interviu acordat pentru site-ul echipei Baschet Club Star, Miruna Lală a recunoscut că îşi doreşte ca actuala sa formaţie "să nu se desfiinţeze niciodată".

Chiar dacă a fost lăudată de site-ul formaţiei Baschet Club Star, Miruna Lală a recunoscut că nu ar fi izbutit această performanţă fără ajutorul colegelor sale. "Nu contează dacă joc eu bine sau dacă marchez multe puncte. O înfrângere anulează tot. Important este ceea ce face echipa şi cum reuşim noi, toate, să câştigăm cât mai multe meciuri", este de părere şesarul grupării din Capitală. Centrul alb-roşiilor a declarat că-şi doreşte ca să câştige o medalie în carieră, lucru realizabil în carieră dacă "vom înţelege, ca echipă, ce înseamnă performanţa".

Miruna Lală a fost selecţionată în lotul echipei Baschet Club Star în luna septembrie 2006. De atunci şi până în prezent, jucătoarea a evoluat în peste 150 de partide, amicale sau oficiale, pentru gruparea din Capitală, şi are o medie de 5,75 puncte pe meci. Centrul alb-roşiilor a declarat că ar vrea să evolueze doar la actuala sa formaţie, alături de care ar dori să fie prezentă în prima ligă, la nivel de senioare. Până atunci, Miruna a spus că este mândră de performanţa reuşită de colegele sale la Campionatul Naţional feminin Under 16, acolo unde Baschet Club Star a ajuns în Top 16.

Pentru a afla ce jucătoare din lotul echipei Baschet Club Star s-a remarcat în luna ianu
arie, daţi click aici...

Niciun comentariu: