marți, 9 februarie 2010

TURNEU. Meciuri internaţionale în week-end

Echipa Baschet Club Star va lua parte la un turneu internaţional organizat de Şcoala Americană din Capitală, competiţie care va reuni la start echipele Vampires Bucharest, American College of Sofia (Bulgaria) şi International Schools of Brussels (Belgia). Jucătoarele alb-roşiii vor evolua vineri şi duminică, deoarece sâmbătă Ioana Miroiu & Co au programat meciul cu CSS Botoşani, din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 16.

Prima întâlnire din turneu va fi cu formaţia bulgară American College of Sofia, grupare care are în lot numai jucătoare de liceu. Partida se va disputa vineri, 12 februarie, de la ora 16.00, la sala Şcolii Americane din Capitală. În acest meci va evolua şi Simona Rădanţu, echipiera alb-roşiilor revenind la pregătire. Baschet Club Star şi gruparea din Sofia vor disputa cel de-al doilea joc al reuniunii, după ce Vampires Bucharest şi International Schools of Brussels vor deschide, oficial, această competiţie internaţională.


Sâmbătă, 13 februarie, de la ora 10.00, echipa Baschet Club Star va disputa, acasă, meciul cu formaţia CSS Botoşani, din cadrul etapei a IX-a a Campionatului Naţional feminin Under 16, grupa a cincea preliminară. În cazul în care vor câştiga această partidă, jucătoarele alb-roşiii se vor califica, matematic, în faza superioară a Campionatului Naţional feminin Under 16. Ioana Murea, Nicoleta Constantinescu, Adriana Şişcă şi Miruna Lală nu vor fi trecute pe foaia de arbitraj deoarece nu şi-au îndeplinit baremul minim la normele de control.

În ultima zi a acestui sfârşit de săptămână, duminică, 14 februarie, componentele echipei Baschet Club Star vor avea de disputat cel mai dificil meci în cadrul turneului internaţional organizat de Şcoala Americană. Jucătoarele alb-roşiii vor întâlni, de la ora 12.00, echipa International Schools of Brussels, din Belgia. Ioana Miroiu & Co au câştigat meciul cu Vampires Bucharest, cu scorul de 75-52, disputată la începutul acestei luni, în Capitală. "Orice partidă este foarte importantă pentru noi, indiferent de locul unde are loc aceasta. Ne ajută să ne formăm ca echipă, pentru viitor", a declarat Valentin Bâlă pentru site.

Începând de marţi, echipa Baschet Club Star are propria sa pagină pe Facebook, acolo unde jucătoarele pot dialoga cu fanii. Pentru detalii accesaţi acest link...

Un comentariu:

Unknown spunea...

Pentru conformitate si adevar:
1.Acesta este un turneu de pregatire si nu va avea nici un clasament.
2.In timp ce echipa Baschet Club Star este o echipa care se antreneaza impreuna de trei ani, celelalte echipe, chiar de liceu fiind, se antreneaza 3 luni pe an de 3 ori pe saptamina. In plus, fiind scoli internationale au schimbari masive de jucatoare. Unele dintre ele joaca fotbal, voley si softball si au inceput basketul anul acesta avind o vechime de 2 luni in acest sport.