sâmbătă, 6 februarie 2010

ONOARE. Still Us, fără rival în Municipal

Ultima etapă a turului Campionatului Municipal feminin, Divizia Onoare, nu a adus nicio surpriză, favoritele impunându-se, sâmbătă, fără probleme. Lideul la zi, echipa Still Us, fără Svetlana Drăguşin în lot, a învins, în deplasare, scor 48-36, pe CSS 4B. Senioarele de la Baschet Club Star s-au impus, cu scorul de 81-44, în faţa junioarelor aceleaşi formaţii. În această rundă nu a evoluat CSS 4A, team care a avut zi de pauză. Actauala ediţie a reunit la start cinci grupări din Capitală.

După disputarea a cinci etape, formaţia Still Us rămâne neînvinsă, cu zece puncte din tot atâtea posibile, gruparea Svetlanei Drăguşin având mari şanse de a se impune în acest sezon în Divizia Onoare, la feminin. Pe locul al doilea în clasament se află senioarele echipei Baschet Club Star, la egalitate de victorii, trei, cu CSS 4A, însă cu avantajul coşaverajului în meciurile directe. Acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul junioarelor de la Baschet Club Star, care se află în faţa ocupantei poziţiei a cincea, CSS 4B, ambele team-uri având câte o victorie şi trei înfrângeri, însă jucătoarele alb-roşiii şi-au adjudecat întâlnirea directă, câştigând, la limită, cu scorul de 65-62.

Premieră În etapa a cincea a Campionatului Municipal de senioare a avut loc primul meci oficial dintre cele două echipe ale asociaţiei Baschet Club Star.

Meciul dintre Still Us şi CSS 4B a fost echilibrat doar până la pauza mare. Fără Svetlana Drăguşin în echipă, dar cu Claudia Rădulescu în zi de graţie, liderul la zi al Campionatului Municipal din Bucureşti s-a impus la o diferenţă de 12 puncte, scor 48-36, într-o partidă în care învingătoarele au forţat doar zece minute, ecartul luat în sfertul al treilea fiind decisiv pentru desemnarea câştigătoarei acestei partide. Până acum, Still Us nu a pierdut nicio întâlnire şi este marea favorită la câştigarea Diviziei Onoare.

Duelul dintre cele două echipe ale Baschet Club Star a revenit senioarelor, mult mai experimentate şi mai sigure pe ele în această întâlnire, în care scorul final a fost 81-44. Ambele formaţii au evoluat deschis şi s-au creat faze foarte frumoase la ambele panouri. De la învingătoare s-au remarcat Raluca Maxian, 15 puncte şi cinci pase decisive, şi Mirela Frăţilă, 13 puncte. Cele mai bune realizatoare ale junioarelor de la Baschet Club Star au fost Ioana Miroiu şi Diana Robu (foto, la minge), cele două sportive împărţindu-şi, în mod egal, 20 de puncte.

Ioana Miroiu şi Nicoleta Constantinescu sunt căpitanii echipei Baschet Club Star până la sfârşitul sezonului regulat al Campionatului Naţional feminin de junioare. Detalii aici...

Niciun comentariu: