vineri, 5 februarie 2010

MUNICIPAL. Duel între senioare şi junioare

Ultima etapă a turului Campionatului Municipal de senioare, Divizia Onoare, se va desfăşura sâmbătă, în Capitală. Runda a cincea programează două partide oarecum dezechilibrate, însă surprizele pot apărea oricând, aşa cum s-a mai întâmplat în această competiţie. Liderul Still Us va evolua împotriva formaţiei CSS 4B, în timp ce echipele Baschet Club Star, cele de junioare şi de senioare, se vor duela pentru un loc cât mai bun în clasament. CSS 4A are etapă liberă.

După patru runde, echipa Still Us, grupare al cărei căpitan este fosta mare jucătoare Svetlana Drăguşin, conduce detaşat, neavând nicio înfrângere. Formaţia de senioare a Baschet Club Star şi CSS 4A îşi împart, în această ordine, locurile doi şi trei, în timp ce ultimele două poziţii sunt ocupate de junioarele de la Baschet Club Star şi de componentele CSS 4B, ambele team-uri având o victorie şi trei înfrângeri, însă Ioana Miroiu & Co au o victorie directă în faţa lanternei acestei întreceri. Divizia Onoare, la feminin, se află la prima ediţie şi reuneşte doar cinci echipe în acest sezon.

Rezultate În etapa precedentă a Campionatului Municipal de senioare, Divizia Onoare, echipa de junioare a Baschet Club Star a pierdut, scor 46-94, cu liderul Still Us, în timp ce CSS 4A a învins senioarele de la Baschet Club Star cu 57-38.

Partida dintre cele două echipe ale Baschet Club Star se va disputa, sâmbătă, în sala Şcolii 54 din Capitală, cu începere de la ora 11.30, în timp ce întâlnirea dintre Still Us şi CSS 4B este programată în acelaşi loc, însă de la ora 10.00. Chiar dacă va pierde partida cu CSS 4B, team-ul Svetlanei Drăguşin va rămâne lider, iar senioarele de la Baschet Club Star nu-şi vor periclita poziţia a doua în clasament în cazul unui eşec în faţa colegelor mai mici de la acelaşi club. Campionatul Municipal se desfăşoară după sistemul "fiecare cu fiecare", tur-retur, plus turneul final, după care se va alcătui clasamentul final.

Dintre cele două meciuri ale acestei etape, cel mai echilibrat este cel dintre echipele Baschet Club Star. Chiar dacă senioarele acestei grupări au prima şansă la victorie, nu este exclus ca, profitând şi de câteva absenţe ale adversarelor, junioarele de la Star să obţină al doilea succes în această ediţie a Campionatului Municipal. Ştefania Roşca, Alexandra Banu şi Lenuş Saru s-ar putea să lipsească din formaţia senioarelor de la Baschet Club Star, în timp ce, din tabăra adversă, este incertă prezenţa Simonei Rădanţu.

Baschet Club Star va participa, în această primăvară, la cea de-a doua ediţie a Cupei Adress, care va avea loc la Ruse, în Bulgaria. Jucătoarele alb-roşiii şi-au adjudecat primul trofeu, în urmă cu un sezon
. Detalii aici...

Niciun comentariu: