joi, 18 februarie 2010

MUNICIPAL. Duminică începe returul

Prima etapă a returului Campionatului Municipal de senioare, Divizia Onoare, programează, duminică, la sala Şcolii 103 din Capitală, două meciuri din cadrul rundei a şasea. În partida inaugurală, de la ora 10.00, prima echipă a Baschet Club Star va întâlni liderul Still Us, în timp ce junioarele de la Baschet Club Star şi formaţia CSS 4B vor disputa cel de-al doilea meci din cuplaj, la ora 11.30. CSS 4A are etapă liberă şi nu va evolua la sfârşitul acestei săptămâni.

După cinci etape, echipa Still Us, condusă de Svetlana Drăguşin şi de Claudia Rădulescu, rămâne neînvinsă în Campionatul Municipal de senioare, cu zece puncte acumulate, din tot atâtea posibile. Următoarele două poziţii sunt împărţite, în ordine, de senioarele de la Baschet Club Star şi de echipa CSS 4A, ambele grupări având câte trei victorii, fiind despartajate de rezultatele meciurilor directe. Pe locul patru se află junioarele de la Baschet Club Star, cu o victorie din patru jocuri, în timp ce CSS 4B este pe cinci.

Deplasare Jucătoarele echipei Baschet Club Star vor evolua sâmbătă, în deplasare, la Bacău, împotriva echipei Clubului Sportiv Şcolar din localitate. Meciul va conta pentru etapa a X-a a Campionatului Naţional feminin Under 16, grupa a cincea de calificare.

Still Us şi senioarele de la Baschet Club Star se află la cea de-a doua întâlnire din acest sezon în cadrul Diviziei Onoare. În tur, echipa Svetlanei Drăguşin şi a Claudiei Rădulescu s-a impus cu scorul de 72-49, la capătul unui meci destul de disputat, în care liderul clasamentului s-a distanţat decisiv abia după pauză. Oana Constantinescu s-a remarcat de la învingătoare, sportiva de la Still Us având marcate, atunci, 25 de puncte, ea fiind şi fiind MVP-ul întâlnirii. De la adversare, Alexandra Petre a strâns 14 de puncte pentru jucătoarele alb-roşii.

Junioarele de la Baschet Club Star au reuşit să câştige în tur, la limită, meciul cu CSS 4B. Scorul a fost atunci 65-62 pentru Ioana Miroiu & Co, gruparea din Capitală reuşind unica sa victorie în Campionatul Municipal de senioare. Învingătoarele au recuperat un deficit de 11 puncte şi, graţie evoluţiei Dianei Robu, 22 de puncte şi nouă recuperări, s-au impus pe final la o diferenţă de trei puncte. Partida de duminică se anunţă una foarte disputată, mai ales că jucătoarele de la CSS 4B vor dori să-şi ia revanşa.

Fostul mare baschetbalist Gheorghe Mureşan, singurul român care a activat în NBA, a fost pentru câteva zile în România.
Pentru a afla de ce,
daţi click aici...

Niciun comentariu: