marți, 16 februarie 2010

VIDEO. Slam dunk şi karaoke cu Big Ghiţă

Fostul mare jucător român, Gheorghe Mureşan (foto), singurul baschetbalist din ţara noastră care a evoluat, până acum, în celebrul campionat profesionist nord-american, NBA, a fost pentru câteva zile în Capitală. Big Ghiţă a filmat două reclame pentru compania Vodafone, ambele excepţionale, clipurile fiind deja prezente pe posturile de televiziune încă de luni seară. Partenerii de clip sunt Anna Lesko şi Dan Bălan.

În clipul intitulat "Fă orice îţi trece prin cap", celebra cântăreaţă Anna Lesko încearcă, cu disperare, să înscrie un coş prin slam-dunk. Cum vedeta nu are decât 1,68 metri înălţime şi o detentă care nu o recomandă pentru a finaliza printr-un asemenea procedeu, interpreta găseşte un antrenor pe măsură, în persoana celebrului Gheorghe Mureşan. Doar în câteva minute, Anna Lesko învaţă principiile fundamentale pentru coşul de sus şi marchează fără probleme un dunk superb. Cum? Veţi vedea mai jos:



Într-o altă reclamă a companiei Vodafone, baschetbalistul Ghiţă Mureşan lasă deoparte coşul şi mingea şi ajunge într-o sală de karaoke, acolo unde îşi doreşte nespus de mult să poată cânta şi să fie apreciat. Din păcate, vocea sa nu este pe măsura aşteptărilor, iar cei prezenţi nu preţuiesc modul de a interpreta al fostului component a echipelor Washington Bullets şi New Jersey Nets. Ajutorul vine, însă, din partea câtăreţului Dan Bălan. Ghiţă învaţă, rapid, celebra melodie "Crazy Loop", alături de Dan Bălan, iar fanii sunt în delir! Iată, mai jos, cum lumea aplaudă şi dansează:



După lansarea acestor două clipuri de compania Vodafone, fanii baschetului şi nu numai au apreciat reclamele, acestea fiind din ce în ce mai vizualizate chiar şi pe internet, dovadă că cei de la Vodafone ştiu să-şi vândă produsul.

Pentru a vedea un rezumat de la ultimul meci al echipei
Baschet Club Star
daţi click aici...

Niciun comentariu: