miercuri, 20 ianuarie 2010

MUNICIPAL. Cuplaj în premieră, pentru Star

Echipele Baschet Club Star continuă partidele în cadrul Campionatului Municipal de senioare, Divizia Onoare. Sala Şcolii Generale 103 din Capitală va găzdui, în premieră, duminică, un inedit cuplaj baschetbalistic, în această arenă fiind programate ambele jocuri ale etapei a patra. Jucătoarele alb-roşiii, grupa de junioare, vor întâlni pe Still Us, în timp ce senioarele vor evolua împotriva formaţiei CSS 4A.

Chiar dacă prima partidă din etapă pare una total dezechilibrată, junioarele de la Baschet Club Star vor încerca să rămână cât mai aproape de liderul Still Us, grupare la care evoluează jucătoare care nu mai au nevoie de niciun comentariu: Svetlana Drăguşin. Claudia Rădulescu, Oana Constantinescu şi Roxana Grigorescu. Întâlnirea are o singură favorită, diferenţa de vârstă şi de experienţă fiind de partea adversarelor Ioanei Miroiu & Co, care sunt neînvinse în această ediţie a Campionatului Municipal, Divizia Onoare.


În cel de-al doilea meci al primei runde din retur se întâlnesc două formaţii de senioare, ambele cu şanse egale de a se impune. Baschet Club Star şi CSS 4A sunt la diferenţă de un singur punct în clasament, însă adversarele jucătoarelor alb-roşiii au nevoie de o victorie la cel puţin 24 de puncte pentru a ajunge pe poziţia a doua, loc ocupat, în prezent, de Mirela Frăţilă şi de coechipierele sale. În această rundă, echipa CSS 4B nu are programat niciun meci, având zi liberă. Divizia Onoare are, la feminin, cinci cluburi înscrise în actualul sezon competiţional.

În prima ediţie a Campionatului Municipal feminin, Divizia Onoare, Still Us rămâne neînvinsă, cu trei victorii din tot atâtea posibile, în timp ce echipa de senioare a Baschet Club Star ocupă locul doi, cu două victorii din trei meciuri. Următoarele trei locuri sunt împărţite, în ordine, de CSS 4A, junioarele de la Baschet Club Star şi de CSS 4B, toate aceste grupări având o singură victorie în trei runde şi acelaşi număr de puncte, patru.

În actuala ediţie a Campionatului Naţional feminin Under 16, jucătoarele alb-roşiii vor avea un retur foarte dificil. Amănunte aici...

Niciun comentariu: