vineri, 1 ianuarie 2010

CAMPIONAT. Succes în Noul An!

Primele zile ale anului 2010 le vor găsi pe jucătoarele alb-roşiii în sala de antrenament. După ce, de Revelion, au primit două zile de odihnă, echipierele Baschet Club Star îţi vor realua pregătirea pentru actualul sezon competiţional, acolo unde vor continua lupta pe două fronturi: în Campionatul Naţional feminin Under 16, dar şi în competiţia rezervată sportivelor până în 15 ani.

Chiar dacă transferul Lilianei Uşurelu la Phoenix Galaţi va slăbi din forţa ofensivă a formaţiei din Capitală, conducerea tehnică mizează pe unitatea grupului, în 2010. "Fetele se cunosc destul de bine, joacă de trei ani împreună şi este timpul să arate că s-au maturizat, cel puţin din punct de vedere sportiv. Am încredere în echipă şi simt că vom avea un an bun", a declarat Valentin Bâlă pentru site. Ingrid Lişman va fi înlocuită cu Diana Robu, astfel că Baschet Club Star nu va pierde la capitolul centri, acolo unde a achiziţionat o jucătoare de 1,84 metri, pentru a face faţă cerinţelor de talie impuse de FR de Baschet.


Desemnată "Jucătoarea anului 2009", Ioana Miroiu este o componentă importantă în angrenajul echipei, în timp ce Denisa Fitero, Mihaela Nemil şi Simona Rădanţu pot oricând să facă partide excelente. Nicoleta Constantinescu şi Mihaela Dragomir vor să arate tuturor că Baschet Club Star se poate califica din grupa a cincea a Campionatului Naţional feminin Under 16 chiar şi fără Liliana Uşurelu, în timp ce Alexandra Anghel este în creştere de formă, după ultimele antrenamente şi meciuri.

Primul examen al echipierelor Baschet Club Star va fi cel de-al doilea turneu de sală din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 15, care se va desfăşura în perioada 7-9 ianuarie la Galaţi. Jucătoarele alb-roşiii fac parte dintr-o grupă în care au mai fost repartizate Phoenix Galaţi, Olimpia Bucureşti, CSS Universitatea Craiova şi CS Dan Dacian. După primele patru meciuri disputate, în primul turneu, de la Bucureşti, gruparea din Capitală a acumulat o singură victorie în seria a doua de calificare.

Ultimul meci din 2009 al echipei Baschet Club Star a fost partida de verificare disputată contra formaţiei Vampires Bucharest, la Şcoala Americană. Detalii aici...

Niciun comentariu: