miercuri, 2 decembrie 2009

NORME. Incertitudine înaintea restanţelor

Cu câteva zile înaintea de desfăşurarea normelor de control pentru Campionatul Naţional feminin Under 16, câteva jucătoare ale echipei Baschet Club Star au probleme de sănătate şi prezenţa lor, vineri, la ora 8.00, în sala Olimpia, din Capitală, ridică semne de întrebare. Alte sportive au programate teze, la şcoală, astfel că ar putea da aptitudinile fizice abia sâmbătă.

Iniţial, echipa Baschet Club Star a primit, din partea federaţiei de specialitate din ţara noastră, posibilitatea ca jucătoarele alb-roşiii să dea normele de control sâmbătă, 5 noiembrie, şi nu vineri, aşa cum este prevăzut în program, pentru formaţiile de la feminin. Astfel, toate echipierele grupării din Capitală care vor alege această variantă, de compromis, vor trebuia să se prezinte la Liceul "Aurel Vlaicu" pentru a trece testele impuse de Federaţia Română de Baschet la categoria de vârstă sub 16 ani.


Nicoleta Constantinescu, Miruna Lală (foto, la minge) şi Alexandra Anghel nu s-au pregătit până marţi-seară, cele trei sportive anunţând conducerea tehnică a echipei că nu se pot prezenta la antrenamente din cauza unor probleme de sănătate. Liliana Uşurelu nu va da restanţele deoarece este singura componentă a Baschet Club Star care a trecut normele de control, în timp ce Ioana Murea şi Mădălina Stan sunt, încă, în perioada de recuperare. Nu se ştie, încă, situaţia Dianei Robu, sportiva urmând să fie legitimată oficial abia din ianuarie 2010.

Conform Federaţiei Române de Baschet, vor avea drept de joc în cadrul Campionatului Naţional feminin Under 16 doar sportivele care vor lua normele de control, o echipă având nevoie de minimum cinci componente, cu probele la zi, pentru a putea evolua în actualul sezon competiţional. Restanţele testelor obligatorii sunt programate în perioada 4-5 decembrie, după cum a anunţat frbaschet.ro.

Pentru a vedea toate rezultatele şi marcatoarele echipei Baschet Club Star, în acest sezon competiţional, daţi click aici...

Niciun comentariu: