duminică, 1 noiembrie 2009

TRIAL. Cinci sportive la loturile naţionale!

Cinci jucătoare ale echipei Baschet Club Star sunt implicate, în perioada 1-2 noiembrie, în acţiuni ale loturilor naţionale de junioare ale ţării noastre. Denisa Fitero şi Alexandra Anghel participă la primul trial pentru selecţionata Under 13, Ioana Miroiu şi Mihaela Dragomir se află la lotul feminin Under 14, în timp ce Liliana Uşurelu a primit convocare din partea federaţiei de specialitate pentru cantonamentul reprezentativei Under 15.

Echipa naţională feminină de junioare, categoria de vârstă sub 15 ani, se va pregăti, timp de o săptămână, la Costineşti. Pentru acest stagiu au fost convocate cele mai bune 16 sportive din ţară, printre care şi Liliana Uşurelu, componentă de bază a Baschet Club Star. Antrenorii lotului Under 15 al României sunt Mugurel Lepădatu (Phoenix Galaţi) şi Măndica Ciubăncan (Olimpia Bucureşti). Cantonamentul a început duminică, la ora 12.00, atunci când baschetbalistele tricolore au ajuns la Pensiunea Admar, din Costineşti.

Performanţă
Liliana Uşurelu a fost desemnată cea mai bună jucătoare a echipei Baschet Club Star pe luna octombrie. Lili a revenit în această vară la formaţia la care a început sportul de performanţă.

Tot la Costineşti se desfăşoară şi trialul lotului naţional feminin Under 13. Peste 30 de jucătoare din ţară se luptă pentru cele 16 locuri rezervate categoriei de sportive născute în anul 1996. Denisa Fitero şi Alexandra Anghel reprezintă echipa Baschet Club Star, cele două componente ale formaţiei din Capitală ajungând duminică, în jurul orei 10.00, la Pensiunea Admar, acolo unde a avut loc reunirea. Federaţia a programat două trialuri, unul la Costineşti şi altul la Târgu Secuiesc, pentru această categorie de vârstă.

La Călimăneşti a început, dumincă-dimineaţă, trialul pentru lotul naţional Under 14, acolo unde Baschet Club Star este reprezentată de Ioana Miroiu şi de Mihaela Dragomir (foto). Cele două jucătoare ale alb-roşiilor au ajuns la ora 10.00 în localitate şi s-au prezentat la sala de antrenament pentru probele specifice. Programul impus de antrenoarea Coca Bârsan a fost foarte strict, cele două sportive cazându-se la hotel abia după-amiază.

Jucătoarele echipei Baschet Club Star vor susţine normele de control, impuse de federaţia de specialitate, în perioada 4-5 decembrie, coform frbaschet.ro. Amănunte puteţi citi aici...

Niciun comentariu: