sâmbătă, 28 noiembrie 2009

SENIOARE. La primul meci oficial

Duminică, echipa de senioare a Baschet Club Star va debuta, oficial, în cadrul Campionatului Municipal Bucureşti, competiţie organizată de Asociaţia Municipală de Baschet din Capitală. În această întrecere sunt înscrise, până acum, patru formaţii: CSS 4 A, CSS 4 B, Still Us şi Baschet Club Star. Jucătoarele alb-roşiii vor întâlni, în prima etapă, pe CSS 4 B.

Cu patru componente din echipa care participă în Campionatul Naţional feminin Under 16, Baschet Club Star este, de departe, cea mai tânără formaţie din competiţie. Liliana Uşurelu, Ioana Miroiu (foto, la minge), Mihaela Nemil şi Denisa Fitero completează un lot care are o medie de vârstă de aproximativ 19 ani. Claudia Uşurelu şi Mirela Frăţilă, două sportive care au început performanţa la Baschet Club Star, nu puteau să lipsească de pe foaia de arbitraj a întâlnirii de duminică, cu formaţia CSS 4 B. În celălalt meci al etapei, CSS 4 A o va avea ca adversară pe Still Us, grupare condusă de Svetlana Drăguşin.

Etapă Echipa Baschet Club Star susţine, sâmbătă, un meci foarte important în cadrul Campionatului Naţional feminin Under 16. Partida se va disputa în Capitală, în sala Şcolii 103, şi va începe de la ora 13.00.

Din lotul echipei Baschet Club Star mai fac parte Elena Buzoianu, Cristina Babonea, Alexandra Banu, Silvia Ciotec, Alexandra Petre şi Andreea Pană. Dacă, până acum, nu s-au strâns mai mult de nouă jucătoare la antrenamente, în timp, formaţia a putut fi completată, astfel că, la ora primei etape din Campionatul Municipal Bucureşti, există posibilitatea ca să nu fie folosite toate aceste sportive, deoarece, la ora meciului, echipierele clubului din Capitală ar ajunge la un număr de 13 sau chiar 14 componente.

Antrenamentele echipei de senioare se vor desfăşura în Şcoala Generală 119 "Vasile Voiculescu", acolo unde formţia va disputa şi meciurile de acasă. Programul de pregătire va începe oficial pe 15 decembrie, dată la care sala va fi dată în folosinţă. Baschet Club Star are un contract cu această instituţie, unde se vor desfăşura antrenamente de luni şi până sâmbătă. Director Şcolii 119, doamna profesor Carmen Toader, a declarat că va face orice să susţină performanţa pentru jucătoarele alb-roşiii.

Restanţele normelor de control impuse de Federaţia Română de Baschet se vor da în perioada 4-5 decembrie. Detalii aici...

Niciun comentariu: