joi, 26 noiembrie 2009

ŞANSĂ. La o victorie de locul doi în grupă

Ultimul meci al echipei Baschet Club Star, din cadrul grupei a cincea de calificare a Campionatului Naţional feminin Under 16 se va disputa sâmbătă, 28 noiembrie. Jucătoarele alb-roşiii vor întâlni, pe teren propriu, în sala Şcolii 103, de la ora 13.00, formaţia CSS Bacău, într-o partidă crucială pentru desemnarea locului secund în această serie, din care mai fac parte Phoenix Galaţi, CSS Botoşani şi CS Dan Dacian Bucureşti.

Până acum, echipa Baschet Club Star a câştigat două meciuri, cu CS Dan Dacian şi cu CSS Botoşani, ambele în deplasare, şi a pierdut unul, acasă, cu Phoenix Galaţi, jucătoarele alb-roşiii ocupând locul al doilea în serie, după Phoenix. În cazul în care formaţia din Capitală va bifa un nou succes, cu CSS Bacău, atunci Ioana Miroiu & Co vor încheia turul pe poziţia secundă în grupă, loc care asigură calificarea directă în fazele superioare ale Campionatului Naţional feminin Under 16, acolo unde vor ajunge 16 cluburi.

Victorie Ultima partidă pe care au disputat-o jucătoarele alb-roşiii a fost la Botoşani, acolo unde Baschet Club Star s-a impus cu scorul de 109-82, după o întâlnire pe care au dominat-o din primul minut.

Baschet Club Star şi CSS Bacău s-au întâlnit de trei ori până acum, istoria confruntărilor directe fiind favorabilă sportivelor din Capitală, cu scorul de 2-1. Echipele care se vor afla faţă în faţă sâmbătă, în sala Şcolii 103, au disputat o singură întâlnire, în luna mai a anului trecut, atunci când gruparea din Bacău a învins cu 73-68 la turneul final B al Campionatului Naţional feminin Under 14 de la Târgu Secuiesc.

Înaintea acestui meci, CSS Bacău a disputat trei partide, având un bilanţ negativ, o victorie şi două înfrângeri. Adversarele echipei Baschet Club Star au pierdut cu Phoenix Galaţi, scor 55-65, şi au câştigat cu CS Dan Dacian, scor 76-34, pe teren propriu, în timp ce în deplasare au cedat la Botoşani, scor 53-64. Înaintea acestei întâlniri, gazdele au câteva mici probleme de lot, Ingrid Lişman şi Adriana Şişcă fiind incerte, având probleme de sănătate, în timp ce Ioana Murea şi Mădălina Stan sunt, încă, nerefăcute.

În Campionatul Naţional feminin Under 15, Baschet Club Star face parte din seria a doua, alături de echipele Olimpia Bucureşti, CS Dan Dacian Bucureşti, Phoenix Galaţi şi CSS Universitatea Craiova.
Detalii aici...

Niciun comentariu: