duminică, 29 noiembrie 2009

MUNICIPAL. Primul succes al senioarelor

Echipa Baschet Club Star a câştigat, duminică, în deplasare, scor 70-26, meciul cu formaţia Clubului Sportiv Şcolar 4 B din Bucureşti, într-un joc din cadrul Campionatului Municipal feminin de senioare din Capitală. Partida a făcut parte din prima etapă a acestei competiţii organizată, în premieră, de Asociaţia Municipală de Baschet din Bucureşti. În celălalt meci al etapei, Still Us a învins pe CSS 4 A cu scorul de 50-38.

Maria Miheş (foto, la minge) a fost cea mai bună jucătoare a echipei Baschet Club Star, pivotul formaţiei din Capitală terminând meciul cu o double-double: 14 puncte şi 11 recuperări. Liliana Uşurelu, 11 puncte, şi Lenuş Saru, nouă puncte, au reuşit să se apere perfect şi să facă diferenţa pe tabelă, într-un meci pe care oaspetele au dominat din primul şi până în ultimul minut. La numai 13 ani, Denisa Fitero, cu şase puncte înscrise, a demonstrat că are puterea de a se lupta de la egal la egal cu sportive mult mai experimentate.


De la gazde, Diana Robu, componentă şi a formaţiei de junioare a echipei Baschet Club Star, a terminat cu 12 puncte, fiind cea mai bună marcatoare a amfitrioanelor. Ioana Miroiu şi Mihaela Nemil au debutat, oficial, într-un meci la o categorie de vârstă superioară, prima reuşind să înscrie un coş din acţiune, după o pasă venită de la Liliana Uşurelu. Mirela Frăţilă, cu opt puncte, şi Alexandra Petre, cu şapte, au contribuit la primul succes al formaţiei din Capitală într-o competiţie rezervată senioarelor.

În celălalt meci al grupei, formaţia Still Us, la care evoluează fosta mare baschetbalistă Svetlana Drăguşin, s-a impus cu scorul de 50-38 în faţa echipei Clubului Sportiv Şcolar 4 A. După prima etapă disputată, echipele Baschet Club Star şi Still Us îşi împart, în această ordine, primele două locuri în clasament, fiind despărţite de coşaveraj, în timp ce ultimele două locuri sunt ocupate de CSS 4 A şi de CSS 4 B. Următoarea rundă a Campionatului Municipal Bucureşti se va desfăşura duminică, 6 decembrie.

Pentru a vedea galeria foto de la meciul dintre Baschet Club Star şi CSS 4 B accesaţi acest link...

Niciun comentariu: