duminică, 31 decembrie 2006

GALERIE FOTO. BC Star - CSS Bacău 100-65

Baschet Club Star a învins, sâmbătă, 28 noiembrie, pe propriul teren, scor 100-65, formaţia CSS Bacău în ultima etapă a turului grupei a cincea a Campionatului Naşional feminin Under 16. La finalul întâlnirii jucătoarele alb-roşiii au fost aplaudate de fani şi "stropite" cu confetti.


Liliana Uşurelu (foto, la minge) a marcat 39 de puncte în meciul cu CSS Bacău şi a fost la un pas de a-şi egala recordul de puncte înscrise, 40, chiar dacă nu a prins o fi fastă

Chiar dacă a fost inferioară ca talie adversarei directe, Ioana Miroiu (foto, la minge) nu a avut probleme în spaţiul de trei secunde, unde a finalizat, de multe ori, chiar de sub panou!


Denisa Fitero (foto, în alb) a demonstrat, încă odată, că poate marca cu uşurinţă din "căciulă", având o detentă foarte bună. Centrul alb-roşiilor a înscris 11 puncte.


În defensivă, Mihaela Nemil (foto, nr. 13) a fost una dintre cele mai bune jucătoare de la Baschet Club Star. Extrema alb-roşiilor a încheiat partida cu şase puncte şi trei intercepţii.


În sferturile doi şi trei, defensiva gazdelor a fost de netrecut. Scorul cumulat în aceste două perioade a fost de 64-22 pentru amfitrioane. De la stânga la dreapta, în alb, Denisa Fitero, Simona Rădanţu şi Mihaela Dragomir au arătat că un meci se câştigă în apărare.


Galeria gazdelor a fost, şi ea, la înălţime. Jucătoarele alb-roşiii au fost încurajate pe toată durata întâlnirii, iar la final echipierele Baschet Club Star au mulţumit fanilor.

Niciun comentariu: