joi, 19 noiembrie 2009

DISPUTĂ. Meci decisiv pentru calificare

Etapa a patra a grupei a cincea de calificare din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 16 programează două meciuri: CSS Botoşani - Baschet Club Star şi CSS Bacău - CS Dan Dacian. Phoenix Galaţi nu va evolua în această rundă, având zi de pauză, gruparea de la Dunăre ocupând primul loc în serie, cu trei meciuri câştigate din tot atâtea disputate.

Jucătoarele alb-roşiii vor avea o partidă foarte dificilă la Botoşani, acolo unde au nevoie de victorie pentru a rămâne în lupta pentru primele trei locuri. După înfrângerea de acasă, scor 60-83 cu Phoenix, Ioana Miroiu & Co încearcă să obţină ambele puncte în Moldova, acolo unde vor întâlni o altă formaţie neînvinsă din grupă, CSS Botoşani, grupare care a acumulat patru puncte din patru posibile. Adversarele Baschet Club Star au învins pe CSS Bacău şi pe CS Dan Dacian. Meciul dintre cele două echipe va avea loc sâmbătă, 21 noiembrie, la Şcoala 17 din Botoşani.

Concurs Cea de-a doua etapă a întrecerii "Recunoaşte jucătoarea" a început! Aşteptăm mailurile dumneavoastra pe adresa baschet.club.star@gmail.com

Delegaţia echipei Baschet Club Star va pleca spre Botoşani vineri dimineaţă, la ora 11.00, urmând să se cazeze la "Hotel Rareş". Joi-seară, jucătoarele alb-roşiii au avut programt ultimul antrenament înainte de meciul de sâmbătă, conducerea clubului renunţând la o posibilă poziţie de pregătire în localitatea moldoveană. După disputarea partidei de sâmbătă, gruparea din Capitală va servi prânzul, după care va pleca spre Bucureşti.

Altfel, înainte de meciul de la Botoşani, echipa Baschet Club Star a trimis un mail către forul de specialitate pentru a încerca să amâne disputarea întâlnirii, din cauza problemelor legate de noua gripă în localitatea din Moldova, acolo unde s-au înregistrat peste 100 astfel de cazuri până acum. Cum Ministerul Sănătăţii nu a dat un comunicat oficial prin care să se oprească manifestările sportive, partida nu se poate amâna.

La începutul lunii decembrie, Federaţia Română de Baschet a programat restanţele normelor de control. Detalii aici...

Niciun comentariu: