vineri, 20 noiembrie 2009

DEPLASARE. Echipa a plecat la Botoşani

Delegaţia echipei Baschet Club Star a plecat, vineri dimineaţă, la ora 11.00, către Botoşani, localitate în care va disputa, sâmbătă, partida cu Clubul Sportiv Şcolar, din cadrul grupei a cincea de calificare a Campionatului Naţional feminin Under 16. Jucătoarele alb-roşiii vor ajunge în Moldova spre seară, urmând a se caza la "Hotel Rareş", locaţie în care vor sta până după meci.

Cum drumul este unul destul de obositor, peste şase ore şi jumătate, lotul echipei Baschet Club Star nu va mai efectua antrenament vineri seară, urmând ca acesta să fie înlocuit cu o plimbare în centrul oraşului Botoşani, după masa de seară. Ioana Murea şi Mădălina Stan, ambele în recuperare după o accidentare la genunchiul piciorului stâng, nu au făcut deplasarea, în rest toate sportivele alb-roşiii fiind trecute pe foaia de arbitraj.

Dispută Meciul dintre CSS Botoşani şi Baschet Club Star va fi unul foarte disputat, rezultatul urmând să fie decisiv pentru calificarea în fazele superioare ale Campionatului Naţional feminin Under 16.

Atât Baschet Club Star cât şi CSS Botoşani se luptă pentru calificarea în fazele superioare ale Campionatului Naţional feminin Under 16. Jucătoarele din Moldova au câştigat ambele partide disputate până acum, cu CSS Bacău şi cu CS Dan Dacian, în timp ce jucătoarele alb-roşiii şi-au împărţit victoriile şi înfrângerile: un succes cu CS Dan Dacian şi un eşec, acasă, cu Phoenix Galaţi. Meciul de la Botoşani va decide, practic, locul doi în grupa a cincea de calificare la finalul turului.

Imediat după meci, delegaţia echipei Baschet Club Star va reveni în Bucureşti, sosirea în Capitală urmând să fie estimată, sâmbătă, în jurul orei 22.00. Duminică, jucătoarele alb-roşiii nu vor avea de disputat niciun meci, din cauza alegerilor prezidenţiale. Ioana Miroiu & Co vor reveni în sala de antrenament marţi-seară. În celălalt meci din grupa a cincea de calificare, CSS Bacău întâlneşte, acasă, pe CS Dan Dacian, în timp ce Phoenix Galaţi are zi liberă.

A început cea de-a doua etapă a concursului cu premii organizat de Baschet Club Star. Detalii puteţi citi aici...

Niciun comentariu: