duminică, 15 noiembrie 2009

DEBUT. Diana Robu a marcat 22 de puncte

La primul său meci pentru echipa Baschet Club Star, Diana Robu (foto, la minge) a reuşit să marcheze 22 de puncte. Chiar dacă nu are, încă, drept de joc oficial pentru Campionatul Naţional feminin Under 16, pivotul alb-roşiilor a evoluat în partida de verificare pe care gruparea din Capitală a susţinut-o, duminică, contra formaţiei CS Dan Dacian, scor 153-34.

Rezultatul final nu a contat decât pentru statistica întâlnirilor directe dintre cele două echipe, care fac parte din grupa a cincea de calificare a Campionatului Naţional feminin Under 16, alături de Phoenix Galaţi, CSS Bacău şi de CSS Botoşani. Diana Robu şi Liliana Uşurelu au terminat partida cu o double-double, peste zece puncte şi zece recuperări, în timp ce Ingrid Lişman a evoluat excelent la intercepţie. În prima perioadă a jocului gazdele au primit doar trei puncte.

Dispută În derby-ul grupei a cincea de calificare la turneul final al Campionatului Naţional feminin Under 16, Baschet Club Star a pierdut, scor 60-83, întâlnirea cu Phoenix Galaţi.

Acesta a fost prima partidă pe care jucătoarele alb-roşiii au disputat-o în sala Şcolii Generale 103, noua locaţie de antrenamente şi de meciuri a echipei Baschet Club Star. Amfitrioanele au putut, astfel, să fie aplaudate de suporteri chiar în propriul fief, până acum Ioana Miroiu & Co disputând întâlnirile oficiale sau amicale în diferite săli din Capitală. "Mă bucur pentru că vom avea meciurile de acasă aici. Ne-am obişnuit cu sala şi asta contează mult pentru noi", a completat Ioana Miroiu.

Simona Rădanţu şi Denisa Fitero, ultima menajată, şi-au completat excelent colegele şi au adus puncte importante. Miruna Lală a reuşit câteva execuţii de efect, în timp ce Alexandra Anghel s-a remarcat prin două blocaje şi câteva recuperări importante. Nicoleta Constantinescu şi Mihaela Dragomir au evoluat şters, ambele având o perioadă mai slabă. Vineri, 20 noiembrie, delegaţia echipei Baschet Club Star va pleca la Botoşani pentru meciul din cadrul etapei a patra a Campionatului Naţional feminin Under 16.

Mai sunt două zile până la finalul primei etape a concursului organizat de Baschet Club Star, în care câştigătorul va primi un premiu de 300 de lei. Detalii aici...

Niciun comentariu: