luni, 16 noiembrie 2009

CAZARE. La Hotel Rareş, în Botoşani

Echipa Baschet Club Star va susţine sâmbătă, 21 noiembrie, cel de-al treilea meci din grupa a cincea de calificare la turneul final al Campionatului Naţional feminin Under 16. Cum jucătoarele alb-roşiii au avut liber o rundă, aceasta este etapa a patra a seriei din care mai fac parte Phoenix Galaţi, CSS Botoşani, CSS Bacău şi CS Dan Dacian. Formaţia din Capitală se va deplasa la Botoşani, unde va disputa partida cu Clubul Sportiv Şcolar din localitate.

Jucătoarele alb-roşiii vor pleca din Bucureşti vineri-dimineaţă, cu autocarul, urmând să ajungă la Botoşani în seara aceleiaşi zile. Delegaţia echipei Baschet Club Star se va caza la "Hotel Rareş" (foto) în localitatea moldoveană, urmând ca sâmbătă să dispute partida cu CSS Botoşani, din cadrul etapei a patra a grupei a cincea de calificare a Campionatului Naţional feminin Under 16. Ora şi sala în care se va disputa întâlnirea nu au fost, încă, stabilite de clubul gazdă, acestea urmând a fi comunicate grupării din Capitală cel mai târziu miercuri, 18 noiembrie.

Debut Diana Robu a jucat primul său meci pentru echipa Baschet Club Star, pivotul grupării din Capitală reuşind o double-double în partida amicală disputată cu CS Dan Dacian.

Echipierele Baschet Club Star vor fi cazate într-o locaţie aflată în centrul istoric al municipiului Botoşani, "Hotelul Rareş" având 26 de camere cu 49 de locuri. Construcţia face parte dintr-un complex arhitectural deosebit, realizat în anul 1890, astfel că ambianţa clădirii are un aer din secolul trecut. Gruparea din Capitală a rezervat locurile necesare pentru jucătoare, acestea urmând a fi cazate în camere duble, dotate cu televizor, grup sanitar şi telefon.

Luni este zi liberă pentru jucătoarele alb-roşiii, acestea urmând să revină la antrenamente în zilele de marţi, miercuri şi de joi, în sala de educaţiei fizică şi sport a Şcolii 103. Vineri este programată plecarea spre Botoşani, urmând ca sâmbătă, după meci, lotul Baschet Club Star să ajungă în Bucureşti. În clasamentul grupei a cincea de calificare, Ioana Miroiu & Co ocupă locul al treilea, cu trei puncte, după Phoenix Galaţi, cu şase puncte, şi după CSS Botoşani, care a acumulat patru puncte. Pe ultimele două locuri se află CS Dan Dacian, tot cu trei puncte, şi CSS Bacău cu un punct.

Baschet Club Star a pierdut derby-ul grupei a cincea de calificare a Campionatului Naţional feminin Under 16, scor 60-83, cu Phoenix Galaţi. Jucătoarele alb-roşiii au nevoie de victorii în următoarele două meciuri, cu CSS Botoşani, în deplasare, şi cu CSS Bacău, acasă. Amănunte aici...

Niciun comentariu: