sâmbătă, 7 noiembrie 2009

ANIVERSARE. La mulţi ani, Miki!

Una dintre cele mai experimentate jucătoare ale echipei Baschet Club Star, Mihaela Dragomir, şi-a serbat, sâmbătă, aniversarea a 14 ani de viaţă. Evenimentul a fost foarte special în acest an, deoarece, în aceeaşi zi, sora jucătoarei, Ana-Maria Diana, a fost botezată. De aceea, Miki a fost învoită de conducerea clubului pentru meciurile de verificare din acest sfârşit de săptămână.

Mihaela Dragomir a declarat pentru site-ul echipei Baschet Club Star că speră ca actualul lot de jucătoare să devină unul omogen şi doreşte ca, în curând, să-şi aducă suruioara la meciuri. "Sunt foarte fericită şi le mulţumesc colegelor mele pentru că m-au felicitat. Mâine este o altă zi mare pentru mine, pentru că îmi voi serba şi ziua numelui, de Sfinţii Mihail şi Gavril. Diana a fost minunată la botez şi abia aştept să vină să mă vadă în campionat", a declarat, fericită, componenta alb-roşiilor.


Echipiera Baschet Club Star este cea mai veche jucătoare din lot. Chiar dacă colegele de echipă au început sportul de performanţă pe 20 septembrie 2006, atunci când a avut prima selecţiei a actualei generaţii 1995, Mihaela Dragomir s-a mai antrenat, în anul 2005, timp de două luni alături de echipierele generaţiei 1994, din care face parte şi Liliana Uşurelu. A renunţat, revenind, alături de colegele sale, în septembrie 2006.

De-a lungul carierei sale, Mihaela Dragomir a evoluat doar pentru Baschet Club Star, formaţie la care s-a legitimat oficial în iunie 2007, atunci când jucătoarele alb-roşiii au fost prezente la turneul final al Campionatului Naţional feminin Under 12, de la Cerbu. Miki mai are în palmares un loc doi la întrecerea internaţională de la Viena, în urmă cu doi ani, un loc şapte pe ţară la junioare trei şi a fost aleasă în echipa turneului final B de la Tîrgu Secuiesc, în 2008. Conducerea clubului şi colegele îi urează jucătoarei multă sănătate, fericire, încrede şi succes, zâmbete şi bucurii şi îndeplinirea tuturor dorinţelor. La mulţi ani, Miki!

Pentru a vizualiza profilul Mihaelei Dragomir, daţi click aici..

Niciun comentariu: