vineri, 6 noiembrie 2009

AMICALE. Pauză cu jocuri de verificare

Cu patru jucătoare convocate la loturile naţionale, echipa Baschet Club Star va susţine, sâmbătă, un meci de verificare cu formaţia Under 18 a Clubului Sportiv Şcolar 4. Partida se va disputa în sala Şcolii 54, din Capitală. Liliana Uşurelu, Ioana Miroiu, Denisa Fitero şi Alexandra Anghel nu vor evolua în această întâlnire, ele fiind în cantonament cu selecţionatele de junioare ale României.

În aceste condiţii, conducerea tehnică a echipei Baschet Club Star are la dispoziţie doar şapte jucătoare, acestea urmând să evolueze în partida cu CSS 4. Nicoleta Constantinescu, Mihaela Dragomir, Miruna Lală, Adriana Şişcă, Mihaela Nemil, Simona Rădanţu şi Ingrid Lişman vor trebui să ducă greul în acest meci. Ruxandra Runceanu nu a fost convocată, în timp ce Mădălina Stan nu poate intra pe teren până la începutul returului. Ioana Murea se află în perioada de recuperare, extrema alb-roşiilor aşteptând să aibă drept de joc.


Baschet Club Star va mai avea programat un meci de verificare şi duminică dimineaţă, atunci când junioarele se vor întâlni, pentru a doua oară, cu grupa de senioare. De data această, componentele echipei înscrisă în Campionatul Naţional feminin Under 16 va avea dezavantajul unui lot subţiat, format doar din şapte sportive. "Va fi dificil pentru fete, însă sunt convins că pot face faţă. Vom vedea cum vom aborda aceste două jocuri, pentru că direnţa de vârstă se va vedea", a declarat Valentin Bâlă pentru site.

Cea de-a doua etapă a Campionatului Naţional feminin Under 16 va aduce la Bucureşti echipa Phoenix Galaţi, liderul grupei a cincea de calificare urmând să întâlnească pe Baschet Club Star în sala Şcolii 103. Meciul este programat sâmbătă, 14 noiembrie, şi va începe la ora 11.30. Adversarele jucătoarelor alb-roşiii au nouă sportive la loturile naţionale şi conduc cu 6-0 la victorii directe, având în lot trei baschetbaliste de talie: Iulia Răileanu, Andreea Coja şi Raluca Neculache.

După primele două etape din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 16, Baschet Club Star Bucureşti se află pe locul al doilea în grupa a cincea de calificare. Detalii puteţi citi aici...

Niciun comentariu: