luni, 26 octombrie 2009

SEZON. Meciul cu Phoenix, pe 14 noiembrie

Cel de-al doilea meci al echipei Baschet Club Star în cadrul Campionatului Naţional feminin Under 16 se va desfăşura peste trei săptămâni, sâmbătă 14 noiembrie, atunci când este programată partida pe care jucătoarele
alb-roşiii o vor susţine pe propriul teren cu formaţia Phoenix Galaţi. Întâlnirea se va disputa în sala Şcolii 103, din Capitală, şi va începe la ora 11.30.

Conducerea Baschet Club Star a decis ca partidele oficiale ale echipei să se desfăşoare în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii Generale 103, până când va fi gata arena din Şcoala 119 "Vasile Voiculescu". Jucătoarele alb-roşiii au început antrenamentele în noua locaţie şi aşteaptă să dispute partidele oficiale sau de pregătire, de acasă, în noul sezon. În prima etapă din campionat, B.C. Star a învins în deplasare, scor 96-41, pe CS Dan Dacian.


Conform calendarului competiţional al Federaţiei Române de Baschet, jucătoarele alb-roşiii nu vor evolua în etapa a doua, din cadrul seriei a 5-a de calificare, deoarece gruparea din Capitală are zi de pauză în Campionatul Naţional feminin Under 16. În runda secundă se vor desfăşura, în această serie, două partide: CSS Botoşani - CSS Bacău şi Phoenix Galaţi - CS Dan Dacian. Meciurile sunt programate sâmbătă, 31 octombrie, pe terenurile primelor formaţii.

În perioada 1-8 noiembrie, forul de specialitate nu a programat nicio etapă în calendarul competiţional rezervat juniorilor, deoarece vor avea loc cantonamente ale loturilor naţionale. Astfel, Liliana Uşurelu, Ioana Miroiu (foto), Mihaela Dragomir, Denisa Fitero şi Alexandra Anghel vor reprezenta echipa Baschet Club Star la trialurile şi pregătirile centralizate ale loturilor de juniori pentru categoriile de vârstă de 15, 14 şi 13 ani, care se vor desfăşura la Costineşti şi la Călimăneşti.

Conducerea echipei Baschet Club Star a decis să înfiinţeze, în acest sezon, o echipă de senioare. Înscrieri se pot face la adresa de mail a clubului: baschet.club.star@gmail.com Pentru jucătoarele interesate, detalii aici...

Niciun comentariu: