marți, 27 octombrie 2009

ANTRENAMENTE. Acord cu Şcoala 103

După aproape trei luni în care a fost privată de antrenamente, echipa Baschet Club Star şi-a început pregătirea, chiar dacă sezonul competiţional este în plină desfăşurare. Problemele ivite la reconsolidarea sălii de sport a Şcolii Generale 119 "Vasile Voiculescu" le-au ţinut departe departe de parchet pe jucătoarele alb-roşiii.

Conducerea Baschet Club Star a reuşit să obţină patru poziţii pentru antrenamente şi pentru jocuri în sala Şcolii Generale 103, până când situaţia se va remedia la Şcoala Generală 119, locaţia în care jucătoarele alb-roşiii se pregătesc de trei ani de zile. Componentele grupării din Capitală au recunoscut că şi-au dorit foarte mult să revină în sală şi lipsa antrenamentelor s-a văzut şi în meciul de campionat, cu CS Dan Dacian, chiar dacă B.C. Star s-a impus destul de clar în asceastă partidă.


Baschet Club Star şi Şcoala Generală 103 au încheiat un acord pentru trei poziţii de antrenament, în timpul săptămânii, şi una de meci, sâmbăta. "Vom vedea cum vom menţine acest acord, în condiţiile în care aproape toate jucătoarele noastre sunt eleve ale Şcolii 119, instituţie cu care avem relaţii foarte bune", a declarat Valentin Bâlă pentru site. Ioana Miroiu, Simona Rădanaţu (foto, în alb) & Co se vor pregăti în fiecare seară, cu începere de la ora 19.30, timp de 120 de minute.

Liliana Uşurelu va lipsi la majoritatea antrenamentelor echipei Baschet Club Star, deoarece jucătoarea se pregăteşte cu formaţia Sportul Studenţesc, grupare care activează în prima ligă feminină. Liderul alb-roşiilor va veni alături de colegele sale înaintea partidelor din Campionatul Naţional feminin Under 16. Ioana Murea, Adriana Şişcă şi Mădălina Stan sunt accidentate şi nu se vor prezenta la antrenamente cel puţin şapte zile. În ceea ce o priveşte pe Ioana Murea, situaţia sa medicală se va definitiva abia în luna decembrie.

Baschet Club Star ar putea participa, anul viitor, la turneul internaţional de la Cleveland. Jucătoarele alb-roşiii nu vor lipsi, însă, de la întrecerea de la Viena, organizată de FIBA Europe.

Niciun comentariu: