sâmbătă, 24 octombrie 2009

DEBUT. Victorie lejeră, la 55 de puncte

Liliana Uşurelu a fost la un punct de
a-şi egala recordul de puncte înscrise la Baschet Club Star, 38, în meciul pe care jucătoarele alb-roşiii l-au disputat în deplasare, sâmbătă, cu echipa Dan Dacian. Ruxandra Runceanu, 13 puncte, şi Ioana Miroiu, 11 puncte, au făcut ca diferenţa de pe tabelă să fie una substanţială, scor
96-41 pentru Star.

Până la pauza mare, jucătoarele alb-roşiii şi-au asigurat succesul în această primă etapă a Campionatului Naţional feminin Under 16. Baschet Club Star face parte din grupa a 5-a de calificare, alături de CSS Bacău, CSS Botoşani şi de Phoenix Galaţi. În celălalt meci al etapei, Phoenix s-a impus la Bacău cu scorul de 65-55, astfel că Ioana Miroiu & Co se află pe primul loc din serie. Primele trei cluburi din grupă merg în faza preliminară, acolo unde se vor califica 16 team-uri din cele cinci serii. La startul acestui sezon competiţional s-au înscris 24 de echipe din toată ţara.

Info Federaţia Română de Baschet a decis ca normele de control al echipelor care participă în Campionatul Naţional feminin Under 16 să se repete în luna decembrie.

Chiar dacă Nicoleta Constantinescu şi Mihaela Dragomir nu au jucat la potenţialul maxim, ele au fost foarte bine suplinite de Simona Rădanţu şi de Mihaela Nemil. Ingrid Lişman şi Miruna Lală au realizat împreună 13 puncte, cu cinci mai multe decât tandemul Denisa Fitero - Alexandra Anghel. Etapa a doua se va desfăşura sâmbătă, 31 octombrie, iar Baschet Club Star va avea zi de pauză, meciurile rundei fiind Phoenix Galaţi - CS Dan Dacian şi CSS Botoşani - CSS Bacău.

Adriana Şişcă nu a putut evolua în partida de sâmbătă, centrul formaţiei Baschet Club Star suferind o lovitură la mâna stângă, chiar înainte de meci, fără a participa, în prealabil, la pregătire. Jucătoarea a fost la spital, acolo unde i s-a pus mâna în ghips. Ioana Murea şi Mădălina Stan nu vor evolua în acest tur de campionat, cele două echipiere ale formaţiei din Capitală fiind în recuperare.

Baschet Club Star va avea cinci jucătoare la trialurile loturilor naţionale, la categoriile de vârstă de 13, 14 şi 15 ani.
Amănunte puteţi citi aici...

Un comentariu:

Unknown spunea...

Buna ziua.
Ma numesc Nidelea Cristian, administratorul directorului web www.edelbeta.ro.

Va propun un schimb de link-uri. Va pot promova blogul prin introducerea lui la rubrica Parteneri.

In schimb as dori sa plasati la dvs. in blogroll urmatorul link:

Titlu - Web design
url - http://www.nidweb.ro

Daca sunteti de acord, va rog sa ma contactati la nideleacristian@gmail.com cu detaliile link-ului dorit de dvs