miercuri, 21 octombrie 2009

INVITAŢIE. Turneu de vis, la Cleveland!

Baschet Club Star a primit invitaţia de a participa la un turneu internaţional în Statele Unite, competiţia urmând să se desfăşoare în perioada 1-4 iulie 2010 în Cleveland, statul Ohio. Organizatorii au anunţat că fiecare jucător care va participa la trofeul "The Continental Cup" se va întâlni cu echipieri ai celebrei echipe Cleveland Cavaliers, acolo unde evoluează LeBron James (foto) şi Shaquille O'Neal.

Categoriile de vârstă care pot lua parte la acest turneu sunt de 12, 14, 16 şi 18 ani, atât la feminin cât şi la masculin. "Cupa Continentală nu este doar o întrecere, ci şi un mod de a-i face pe tineri să se simtă bine şi să-şi dea seama de ce înseamnă sportul de performanţă. Se vor organiza excursii, dezbateri şi campuri pentru cei mici. Anual vin la Cleveland formaţii din Statele Unite, Asia, Australia şi Europa", se arată în invitaţia primită de Baschet Club Star.


Conform organizatorilor, Cupa Continentală de la Cleveland este una dintre cele mai puternice întreceri din lume la nivel de copii şi juniori, iar meciurile care au loc anual în statul Ohio, în luna iulie, sunt foarte disputate. Conducerea Baschet Club Star va analiza propunera venită din partea Cleveland Sport Commission şi va încerca să obţină mai multe informaţii despre acestă competiţie din Statele Unite.

Echipa Baschet Club Star s-a înscris oficial pentru turneul oficial de la Viena, competiţie organizată de FIBA Europe şi de federaţia de profil din Austria. Competiţia este cea mai puternică din Europa şi aliniază, anual, cel puţin 200 de cluburi de pe Bătrânul Continent şi nu numai. În urmă cu două sezoane, jucătoarele alb-roşiii au ocupat locul al doilea la această puternică întrecere, iar Liliana Uşurelu a fost desemnată cea mai bună jucătoare la categoria sub 14 ani.

Baschet Club Star va debuta în noul sezon competiţional sâmbătă, 24 octombrie, dată la care, jucătoarele alb-roşiii vor evolua, în deplasare, cu CS Dan Dacian. În presezon, B.C. Star a înregistrat trei victorii din şase meciuri. Amănunte aici...

Niciun comentariu: