joi, 22 octombrie 2009

CAMPIONAT. CS Dan Dacian, primul adversar

Campionatul Naţional feminin Under 16 va debuta sâmbătă, 24 octombrie, cu meciurile din cadrul primei etape. În acest sezon compeţional vor fi la star 24 de echipe, care se vor bate pentru cele opt locuri de la turneul final de anul viitor. Baschet Club Star face parte din grupa a V-a de calificare, alături de formaţiile CS Dan Dacian, Phoenix Galaţi, CSS Bacău şi CSS Botoşani.

Jucătoarele alb-roşiii vor evolua în deplasare, urmând să întâlnească, în prima rundă, formaţia CS Dan Dacian. Partida se va desfăşura, sâmbătă, de la ora 14.30, în sala de educaţie fizică a Şcolii 128 din Capitală. Pentru acest meci conducerea echipei Baschet Club Star a convocat următoarele jucătoare: Nicoleta Constantinescu, Mihaela Dragomir şi Simona Rădanţu (fundaşi), Liliana Uşurelu, Ioana Miroiu, Mihaela Nemil şi Ruxandra Runceanu (extreme), Adriana Şişcă, Miruna Lală, Denisa Fitero, Ingrid Lişman şi Alexandra Anghel (centri).


În celălalt meci al grupei a V-a de calificare, Phoenix Galaţi, favorită la câştigarea seriei, se va deplasa la Bacău, unde va juca împotriva echipei Clubului Sportiv Şcolar, din localitate. CSS Botoşani nu va evolua în această rundă, gruparea moldoveană având zi de pauză. În această etapă, Baschet Club Star şi Phoenix Galaţi au prima şansă la victorie, cele două formaţii urmând să se întâlnească în meci direct pe 14 noiembrie, la Bucureşti. Partida se va desfăşura fie la Şcoala 119, fie la Şcoala 103.

Campionatul Naţional feminin Under 16 va avea, în faza de calificare, cinci serii. Patru grupe au în componenţă câte cinci echipe fiecare, iar una este formată din patru formaţii. Se vor califica mai departe primele trei cluburi din fiecare serie, plus cel mai bun loc patru, întocmit în baza coeficientului de coşuri marcate şi de coşuri primite. Astfel, cele 16 echipe calificate se vor bate apoi pentru cele 12 locuri din turneele semifinale, acolo unde vor fi împărţite, din nou, în două grupe de şase, primele patru având drept de joc în ultimul act, care se va disputa la finalul sezonului.

Pentru a vizualiza tot programul Campionatului Naţional feminin Under 16, daţi click aici...

Niciun comentariu: