miercuri, 28 octombrie 2009

INEDIT. Prima întâlnire cu senioarele

Cum echipa Baschet Club Star nu are programat niciun meci în etapa a doua din cadrul grupei a cincea de calificare a Campionatului Naţional feminin Under 16, având zi de pauză, jucătoarele alb-roşiii vor disputa o partidă de verificare. Iniţial, conducerea tehnică a dorit o întâlnire cu Raptors, formaţie care nu evoluează nici ea în runda de sâmbătă, însă posibila adversară a declinat oferta.

Astfel, pentru a reuşi să vadă la lucru şi viitoarea echipă de senioare, conducerea echipei Baschet Club Star a hotărât ca formaţia de junioare sub 16 ani să dispute un meci de verificare cu lotul mare, care urmează a se definitiva în următoarele două săptămâni. Partida se va desfăşura sâmbătă, 31 octombrie, la sala de educaţie fizică a Şcolii 103, şi va începe la ora 11.30. La acest joc pot asista şi fani ai grupării din Capitală.


Mirela Frăţilă, Cristina Babonea, Alexandra Banu, Silvia Ciotec, Alexandra Petre, Andreea Pană şi Florentina Baban sunt câteva din numele care vor alcătui prima echipă de senioare a Baschet Club Star. Noua formaţie a fost înscrisă în cadrul Campionatului Municipal feminin din Capitală şi se va autofinanţa, la început. În timp, în funcţie de performanţele obţinute, noua secţia ar putea ajunge să fie preluată de o firmă care doreşte să investească în baschet.

La sfârşitul săptămânii în curs se va şti şi numele noului sponsor al echipei Baschet Club Star. Sezonul trecut, gruparea din Capitală a fost susţinută financiar de trustul "Adevărul Holding", societate care deţine cotidianele "Adevărul", "Adevărul de Seară" şi "Click!" şi revista "Forbes". Parteneriatul dintre cele două părţi s-a încheiat în septembrie 2009, atunci când s-a disputat turneul final la categoria sub 14 ani, acolo unde jucătoarele alb-roşiii au obţinut locul şapte în România.

Baschet Club Star va susţine cel de-al doilea meci din cadrul grupei a cincea de calificare a Campionatului Naţional feminin Under 16 pe data de 14 noiembrie. Amănunte puteţi citi aici...

Niciun comentariu: