joi, 8 octombrie 2009

PREGĂTIRE. Meciuri cu Olimpia şi cu Raptors

Echipa Baschet Club Star va susţine, sâmbătă şi duminică, două meciuri de verificare cu formaţiile Olimpia Bucureşti şi Raptors Bucureşti. Ambele întâlniri se vor disputa în Capitală. Pe 10 octombrie, de la ora 9.00, jucătoarele alb-roşiii vor evolua în sala din Şoseaua Iancului, cu Olimpia, iar pe 11 octombrie, de la ora 10.00, Ioana Miroiu & Co vor întâlni Raptors la Colegiul Naţional "Dante Alighieri".

Baschet Club Star va întâlni sâmbătă campioana naţională en-titre la categoria Under 16 feminin, Olimpia Bucureştii fiind, şi în acest sezon, favorită la cucerirea medaliilor de aur. Meciul de verificare dintre cele două echipe va fi un câştig pentru jucătoarele alb-roşiii care, chiar dacă au un lot inferior ca valoare, pot să-şi fixeze obiectivul în actualul sezon competiţional. În acest an, la junioare doi, au drept de joc sportive născute în anii 1994 şi mai mici.

Presă Vlad Moldoveanu, jucător la echipa American University, formaţie care evoluează în NCAA, a declarat că, în 2010, va face parte din draft-ul NBA, sperând să participe în cel mai puternic campionat de baschet din lume, NBA.

În partida de duminică, cu Raptors, Ioana Murea va reintra în lotul echipei Baschet Club Star, după o absenţă de aproape cinci luni, cauzată de o operaţie la ligamente. Extrema echipei Baschet Club Star a primit acordul medicilor pentru a juca, însă nu are voie să evolueze un meci întreg. Atât Olimpia cât şi Raptors vor fi, probabil, alături de echipele CS Dan Dacian şi CSS 2, adversarele jucătoarelor alb-roşiii în grupele preliminare ale Campionatului Naţional feminin Under 16.

Pentru cele două partide de verificare, conducerea echipei Baschet Club Star a convocat 13 din cele 14 sportive legitimate, Mădălina Stan fiind accidentată. Astfel, Nicoleta Constantinescu, Mihaela Dragomir, Miruna Lală, Liliana Uşurelu, Adriana Şişcă, Alexandra Anghel, Denisa Fitero, Ioana Miroiu, Ioana Murea, Mihaela Nemil, Simona Rădanţu, Ruxandra Runceanu şi Ingrid Lişman vor evolua cu Olimpia şi cu Raptors.

Echipa Baschet Club Star a fost înscrisă oficial, miercuri, la turneul internaţional de la Viena, competiţie la care, în urmă cu doi ani, a cucerit locul al doilea. Amănunte despre turneu puteţi găsi aici...

Niciun comentariu: